pranahusetPranahuset – Center for refleksion
Jernbanegade 10, 2. sal
4200 Slagelse
Tlf. 53 83 54 12
E-mail: info@pranahuset.dk

Følg Pranahuset på Facebook

Åbningstider i receptionen
Mandag til torsdag: Kl. 08.00 – 20.00
Fredag: Kl. 08.00 – 15.00
Lørdag og søndag: Kl. 09.00 – 13.00

Sundhed og velvære samlet på et sted
Pranahuset er et samlingspunkt for en lang række sundhedsfaglige områder, således at du kan få behandlinger, uddannelser, træning og rådgivning på et samlet sted. Tanken er at forene alle disse sundhedsfaglige områder til et fællesskab og samarbejde, hvor der som helhed udbydes forskellige tilbud indenfor sundhed og velvære.

Sundhed handler ifølge Pranahuset ikke udelukkende om, hvad vi vejer, eller hvor meget vi motionerer, men derimod spiller både de indre følelser og vores selvopfattelse som mennesker ind på den personlige sundhed. Der lægges stor vægt på vigtigheden af et positivt sind og et sundt mentalt helbred, da disse faktorer gerne skal være i balance, for at man kan opnå og opretholde en sund krop. Af den grund får det stor betydning, hvordan man har det som menneske, hvilket de i Pranahuset beskæftiger sig med i form af forskellige behandlinger, uddannelser, træningsformer og rådgivninger.

Alle behandlere på stedet har mange års erfaring indenfor de forskellige felter, hvilket gør, at du på flere måder kan blive hjulpet til at få bedre sundhed og velvære igennem kvalitetsorienteret behandling.

pranahuset yogaBliv behandlet eller bliv behandler
Pranahuset byder på flere forskellige muligheder indenfor både behandlinger og uddannelser, hvor du kan blive hjulpet til et bedre velvære fysisk og psykisk eller lære at hjælpe andre. Din krop kan blive forkælet i wellness-afdelingen med ansigtsbehandling og massage, og du kan ligeledes få kropsterapi i de rolige og afslappende omgivelser. Pranahuset pålægger en god balance i krop og sind en stor betydning, og der tilbydes derfor kostvejledning, coaching og spirituel inspiration, som kan hjælpe dig til en bedre forståelse af dine egne vaner og adfærdsmønstre.

Du kan hos Pranahuset endvidere gennemføre certificerede uddannelser indenfor yoga, Tai Chi og kropsterapi, hvor formålet er at udruste dig med praktisk og teoretisk viden, som kan danne grundlag for introduktion, videreuddannelse og grunduddannelse.

Desuden kan virksomheder få rådgivning, hvor fokus er rettet mod at skabe sundhedsfremmende aktiviteter på arbejdspladsen.

pranahuset saunaGør noget godt for din krop
Træning for krop og sind er en vigtig del af en sund hverdag, og Pranahuset tilbyder i den forbindelse træning med fokus på åndedræt og balance. PranaGym, som træningsafdelingen hedder, byder på holdtræning, hvor du og dine unikke behov altid er i fokus.

Pranahuset er stedet for dig, som gerne vil oprette, genoprette og/eller opretholde en god sundhed og et godt velvære, og vil du vide mere om en bestemt form for behandling eller holdtræning kan du besøge hjemmesiden, hvor du kan læse meget mere om fællesskabet og samarbejdet mellem de forskellige sundhedsområder.