smykkerMagnetic Power
V/ Hanne Bølling Nielsen

Hallelevvej 10
4200 Slagelse
E-mail: 9els1@privat.dk
Telefon: 58 26 62 67

En smuk kollektion af magnetsmykker
På Hallelevvej 10 præsenterer Hanne Bølling Nielsen den flotte og omfattende kollektion af de kendte Energetix magnetsmykker. Hele kollektionen kan kunderne i ro og mag også studere på Hannes Energetix-hjemmeside. 

Der er tale om en kollektion af smykker, som ikke alene har en god effekt på en lang række kredsløbsproblemer og andre helbredsmæssige forhold – smykkerne er desuden prikken over i’et i garderoben – både til hverdag og fest.

armbaandEftertragtet armbånd
Som eksempel på et helt enkelt, men effektivt armbånd til både kvinder og mænd kan nævnes det neutrale, elastiske armbånd med indlagt sundhedsfremmende kobber. Mange kunder vælger at gå med dette og lignende armbånd i hverdagen, men hele serien af magnetsmykker er kan bruges som hverdagssmykker.

Udover armbånd omfatter kollektionen halskæder, vedhæng, ringe mv. Er du ikke typen, der går med smykker, kan du få gavn af teknologien i Magnet4Go indlægssåler.

Uafhængigt af hinanden fortæller kunder i alle aldre om en mærkbar effekt af at bære smykkerne. En tilbagemelding fra en ældre herre, som ikke tidligere har gået med et magnetarmbånd, fortæller om lindring af smerter i led og muskler. Et familiemedlem, som af den ældre herre fik anbefalet armbåndet, har efterfølgende fortalt om, at han på arbejdet (på et plejehjem med mange trapper) fik meget lettere ved at klare arbejdsdagens mange skridt, fordi blodomløbet blev styrket efter brugen af et lignende armbånd.

magnetsmykkerEnergetix – førende indenfor magnetsmykker
Når du køber et magnetsmykke eller andet fra Energetix’ store udvalg, er du sikker på, at du får et produkt, hvor der er kælet for design, og hvor den kredsløbsstyrkende effekt er gennemprøvet.

Effekten af magnetsmykkerne varierer fra kunde til kunde, og da der ikke er tale om en mirakelkur, er virkningen naturligvis individuel.

Firmaet Energetix ønsker at være Europas førende firma indenfor disse specielle produkter, som ikke kun omfatter magnetsmykker, men en række produkter indenfor velvære og endog smykker til kæledyr. Energetix har et vidt forgrenet net af deltidsforhandlere, som bliver understøttet professionelt.

Fordel din energi godt
Desuden ønsker Energetix at udbrede kendskabet til de lindrende og sundhedsfremmende egenskaber ved at bære smykkerne, og endelig ønsker firmaet at lade en del af overskuddet ved salget af produkterne komme tilbage til samfundet gennem et omfattende velgørenhedsarbejde.