oekosafeØkoSafe ApS
Thersvej 9-11
4220 Korsør
Tlf. 45 53 30 03
oko@okosafe.dk

ØkoSafe ApS på Facebook

Miljøbeskyttelse
Selv et lille oliespild eller kemikalieudslip kan få vidtrækkende konsekvenser for miljøet. Det kan blive besværligt og dyrt, hvis der ikke gribes hurtigt ind. Miljøsikring handler om at være forberedt og undgå at en ulykke udvikler sig til en katastrofe. Da Jarl Seehusen i 2005 etablerede virksomheden ØkoSafe var det også med det klare formål at levere miljøsikring til den rigtige pris.

Virksomheden har nu i over 10 år rådgivet om miljøsikring og bliver ved med at tilføje nye produkter. ØkoSafe har et omfattende standardsortiment af olie- og kemiabsorbenter i form af flydespærringer, måtter, ruller og granulater.

oekosafe3Olieabsorbenterne suger kun oliebaserede produkter, og da de ikke suger vand, anvendes absorbenterne både på vand og ved landbaserede oliespild. Kemiabsorbenterne suger alle væsker – også aggressive kemikalier, og kan derfor anvendes universelt.

På vandet og til lands
ØkoSafe har fokus på arbejdsmiljøet f.eks. med olierens og brandslukkeskum uden farlige indholdsstoffer.

Flydespærringer, inddæmningsmateriel, tanke, olieskimmere, pumper, arbejdsbåde og andre specialfartøjer samt transportable forbrændingsanlæg indgår også i virksomhedens kompetencer.

ØkoSafe leverer professionelt materiel til industri, havne, miljøberedskab og brandvæsen.

Nyhed
ELASTEC BoomVane er et nyt og helt unikt produkt, der gør det lettere og mere sikkert at udlægge flydespærringer. BoomVanen kan også bruges til hurtigt at ”sweepe” et stort område for oliespild i vandløb og på åbent hav.

BoomVanen har en række lameller under vandoverfladen, der fungerer som et sejl, men i stedet for vind drives den af vandstrømmen i et vandløb eller efter et trækkende skib. Der kræves ingen specialfartøjer, og metoden er så effektiv, at da det franske havmiljøberedskab testede BoomVane, købte de den straks. Investeringen er yderst rentabel, da BoomVanen typisk vil være tilbagebetalt allerede efter, den har været i brug én eller to gange!

ELASTEC BoomVane fås i fire størrelser med dybdegang på 0,5m, 1,0m, 1,5m og 2m, så den passer til den længde og størrelse flydespærring, BoomVanen skal trække. Den gør det også lettere at komme tæt på land, og derved undgå at olien kommer ind på kysten.
oekosafe2
Produktudvikling
Med fokus på olie og kemi tilbyder ØkoSafe en lang række specialprodukter til miljøsikring i industri, både på land og vand.

ØkoSafe står altid parat med gode råd og vejledning. ”De bedste løsninger finder vi ved at tale med vore kunder. Alle vore produkter er udviklet af professionelle til professionelle, og som en lille fleksibel virksomhed kan vi hurtigt levere nye løsninger”, fortæller Jarl Seehusen fra ØkoSafe, der også er autoriseret forhandler og repræsentant for Elastec, én af verdens største producenter af miljømateriel. Produkterne anvendes i mere end 155 lande i hele verden.

Kontakt ØkoSafe

Jarl Seehusen
Jarl Seehusen