vibes-malerfirmaVibe’s Malerfirma 
Sømosevej 40
4293 Dianalund
Tlf. 40 26 19 10

Vibe’s Malerfirma på Facebook 

Åbningstider
Mandag-fredag kl. 10.00-17.00
Lørdag kl. 10.00-12.30

Erfarne malere på Midt- og Vestsjælland
Vibe’s Malerfirma løser alle former for maleropgaver for både erhvervsdrivende, boligforeninger og private. Skal du have malet et helt hus eller bare et enkelt rum? Ingen opgaver er for små eller store for det erfarne malerfirma på Midt- og Vestsjælland.

Har du en utraditionel maleropgave, kan du med fordel kontakte Vibe’s Malerfirma. Malerne elsker udfordringer og er klar med kreative forslag til netop din maleropgave – helt uforpligtende. Du får altid en rimelig pris.

Kontakt firmaet for et uforpligtende tilbud. 

Kvalitetsprodukter fra Nordsjö
Du kan være sikker på, at håndværket er i orden, og at din ejendom og dit indbo bliver behandlet godt. Vibe’s Malerfirma er medlem af Danske Malermestres Garantiordning.

norsjo-malingDe kompetente malere løser opgaver i Slagelse, Sorø, Stenlille, Ringsted, Holbæk, Næstved, ja kort sagt hele Vestsjælland.

Vil du selv male, kan du hos Vibe’s Malerfirma købe produkter fra Nordsjö.

Gode anbefalinger
I over 17 år har Vibe’s Malerfirma løst opgaver til alles tilfredshed. Trofaste kunder vender tilbage, og de fleste nye kunder kommer til på anbefaling. Det er med andre ord ikke dyre annoncer, men dygtige medarbejdere og tilfredse kunder, der holder liv i forretningen.

Vibe’s Malerfirma blev i 2004 overtaget af Malermester Frank Sander. Firmaet rummer i skrivende stund 15 malere og 2 administrative medarbejdere.

Læs mere her.