dlg3Den lille glarmester 
Nykøbing Landevej 14
4200 Slagelse
denlilleglarmester@live.dk
Tlf. 51 53 90 26

Dækker hele Sjælland
Ejner Olsen har arbejdet med glas siden 1980. I 2014 fik han foden under eget bord og har siden da serviceret kunder på hele Sjælland. Den lille glarmester udfører alle former for glarmesteropgaver, fra den rutineprægede udskiftning af en knust eller punkteret rude til specialdesignede spejle og kreative indramninger.

Ingen opgave er for stor eller lille – skal du have indrammet et fotografi eller skiftet ruder i hele huset, er Den lille glarmester klar til at løse opgaven.

dlg2Vinduestjek
Har du de rigtige vinduer? Den lille glarmester gennemgår dine vinduers tilstand og isoleringsevne. Gennemgangen afsluttes med en rapport med anbefalinger, der optimerer vinduet: maling, beslag, lister og selve ruden.

Forbedringer kan både give dig en billigere varmeregning og et bedre indeklima. Med lavenergiruder slipper du for træk og kulde, og du mindsker CO2-udslippet. Nye vinduer har også den fordel, at de er mere funktionelle. De er f.eks. nemmere at rengøre, åbne og lukke, og de er mere brand- og tyverisikre.

Nyt spejl
Spejle kan bruges med flot effekt i mange rum, ikke blot i badeværelset, entreen og garderoben. Et spejl gengiver lys og giver rummet flere dimensioner. Hvis du har et rum, f.eks. et kælderrum, hvor der ikke kommer meget dagslys ind, kan det anbefales at hænge et stort spejl op. Rummet kommer til at se større ud, og ved at genspejle de andre vinduer, fungerer spejlet selv nærmest som et vindue. Du kan ligeledes med fordel montere et spejl bag ved en smuk lampe.

Et spejl er en relativ billig måde at dekorere væggene på. Har du en smuk gammel billedramme, måske én du har fundet på et loppemarked, kan du få monteret et spejl i den.

dlgGamle billeder i nye rammer
Fotografier, malerier, broderier, plakater, tryk, collager… Den lille glarmester klarer alle typer indramningsopgaver. En slidt ramme og et falmet passepartout kan gøre selv det skønneste billede kedeligt, og omvendt kan en ny indramning give et gammelt billede nyt liv.

Det kan være vanskeligt, til tider umuligt, at finde en skifteramme, der passer præcis til dit billede. En smuk indramning med passepartout, der er skræddersyet til billedet, er prikken over i’et. Den lille glarmester sørger for at dit billede bliver lige til at hænge op.

Alt slags glas
Den lille glarmester kan levere alt slags glas til private, institutioner og erhvervsdrivende: Butiksruder, specialglas, brudsikkert glas, drivhusglas, energiruder…

Kontakt Den lille glarmester for et uforpligtende tilbud.

den lille glarmester