johnny-kristensenEntreprenør
Aut. kloakmester
Johnny Kristensen

Ørslevvej 144
4230 Skælskør
Telefon: 58 14 33 23
Mobil: 40 16 33 23
jk@jk-kloakmester.dk

Erfarent entreprenørfirma løser bygge- og kloakopgaver
Johnny Kristensen ejer et mindre entreprenørfirma i Skælskør. Han har været i entreprenørbranchen i over 25 år og udfører en lang række opgaver på områderne kloak, jord og beton samt belægning.

Firmaet sætter en ære i at videreføre de traditioner, som Johnny har opbygget gennem mange år, nemlig at tilbyde totalløsninger og løse både større og mindre opgaver indenfor netop entreprenør- og kloakarbejde.

Det er hans erfaring, at et tæt samarbejde omkring de projekter, som kunderne skal have gennemført, altid har været et krav i de store og små opgaver, som er blevet løst årene igennem. Firmaets størrelse gør, at kommunikationen foregår direkte mellem Johnny og kunden uden fordyrende og forsinkende mellemled.

johnny-kristensen2-480x306Undgå vand i kælderen
Skal du have etableret et nyt kloaksystemer eller renovere det gamle, bør du ringe til kloakmesteren i Skælskør og få et uforpligtende tilbud. Mange husejere frygter med rette vand i kælderen – især kloakvand – i en tid, hvor kloakerne mange steder er underdimensionerede, og vi oplever uventet kraftige regnskyl. Med en højvandslukke kan du sove trygt om natten, også når regnen slår mod ruden. Alle former for kloakarbejde udføres både inde og ude.

Topkvalitet til tiden
Når Johnny sammen med kunden og eventuelle øvrige samarbejdspartnere skal vurdere et byggeprojekt, er det vigtigt at få alle enkelthederne med – også de mindste detaljer. Du kan som bygherre ikke være tjent med, at der opstår uventede overraskelser i løbet af projektperioden, for som Johnny siger: ”Det, som vi lover at overholde, det overholder vi!”

Et byggeprojekt omfatter en lang række forhold, som det vil være bedst at lade en professionel samarbejdspartner tage sig af. I flæng kan nævnes tidsfrister, myndighedskrav, materialevalg, tilladelser og en lang række andre ting, hvor Johnny Kristensens årelange erfaring og professionelle netværk kommer dig som bygherre til gode.

Entreprenør Johnny Kristensen er medlem af Danske Kloakmestre, hvilket sikrer kunder via en garantiordning med dækning på op til 50.000 kr. inkl. moms – uanset byggeriets størrelse.

johnny-kristensen3Tilfredse kunder på hele Sjælland
Som entreprenør arbejder firmaet ikke kun lokalt, men har kunder over hele Sjælland. Der er udført større og mindre projekter for både virksomheder, boligselskaber, offentlige bygherrer, landbruget og private.

Der er nogle vigtige ting, som entreprenør Johnny Kristensen ikke går på kompromis med. Det er selvfølgelig kvaliteten af det arbejde, der udføres, og det er ligeledes meget vigtigt for Johnny Kristensen at overholde alle aftaler – herunder tidsfrister og de aftalte priser. Det er faktisk en æressag for både Johnny og hans medarbejdere.

Kontakt entreprenør Johnny Kristensen for et uforpligtende tilbud.