Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tredie eSport bootcamp i Sørby

21. april 2017 16:00 - 23. april 2017 15:00

Den. 21-23 april 2017, afholder Sørby eSport den tredje eSport bootcamp, for deres medlemmer i Dalmosehallen, tæt på Slagelse. Siden åbningen af eSport foreningen i marts 2016, er medlemstallet vokset stødt til over 150 betalende medlemmer og mere end 50 frivillige trænere, ledere og hjælpere.
”Det er helt vildt det her”, udbryder bestyrelsesformand Mark Kristensen. ”Ved sidste bootcamp i oktober var vi 40 deltagere. Nu ser vi mere end 120 medlemmer strømme til eSport bootcamp i weekenden, fra hele landet – og vi gør os umage for at give både spillere, trænere og frivillige, en weekend de ikke glemmer”.
En eSport bootcamp er en god gammeldags træningslejr, hvor man mødes med sine venner, sit team og sin afdeling. Man møder alle de andre medlemmer – man spiller med og mod hinanden. Man render ud og spiller fodbold, eller går en tur i byen. Sørby eSport sørger for at mad og drikke er inkl. i prisen, så deltagerne kun skal tænke på at hygge sig og blive en endnu større del af fællesskabet.
Mark fortsætter: ”Det man ikke altid tænker over er, at når vi åbner denne finurlige kasse kaldet [eSport], så ramler vi ind i mennesker, der er dybt passioneret. Mennesker der har trænet foran deres computer i flere timer, hver dag i flere år. Mennesker, som i nogle tilfælde bliver drillet, mobbet og mødt af venner, kærester og forældre – der ikke forstår, hvorfor nogen gider at sidde og glo ind i en skærm, i så mange timer. En generalisering vil være at, det almindelige Danmark har en ringe forståelse af, hvilke kompetencer disse eSport udøvere, indeholder, og derfor har mange af vores medlemmer oplevet at blive drillet eller mobbet, på den ene eller den anden måde.

Når vi så laver disse bootcamps, hvor vores medlemmer kan mødes, ser hinanden i øjnene og med rank ryg giver hånd og stolt fortæller om de sejre, og oplevelser de har fået siden sidst, ja, så opstår der selvtillid og selvværd i både vores medlemmer og trænere. Det er dét vi gerne vil i Sørby eSport, udvikle eSport udøvere, og åbenlyst kompetente mennesker”.
Sørby eSport er en eSport forening, i Sørbymagle Idrætsforeningen. Sørby eSport er grundlagt af Martin Fritzen og drives i dag af mere end 50 frivillige trænere og ledere og har over 150 betalende medlemmer, som dagligt trænes i eSportsgrene som FIFA, League of Legends, Rocket League, Counter Strike, Overwatch og Hearthstone. Foreningen har anerkendte sponsorer som Elgiganten og SteelSeries, samt mange andre værdifulde partnere.
”Vi kan kun lave bootcamps som denne, fordi vi har verdens bedste medlemmer, trænere, forældre og sponsorer. Vi oplever en kæmpe interesse fra mennesker, der gerne vil arbejde frivilligt. Partnere som gerne vil bidrage økonomisk. Forældre som gerne vil give en hånd med – og uden al den hjælp og støtte, kunne dette slet ikke lade sig gøre. Som formand er det en vild oplevelse og en kæmpe ære at få lov at stå i spidsen for sådan et succesfuldt projekt, der kan samle mennesker fra hele landet og samskabe eSport oplevelser vi sent glemmer.” – afslutter Mark, som tirsdag rejser til Austin, Texas, USA, sammen med en af spillerne til eSport konkurrencen Dreamhack.
Sørby eSport bootcamp åbner dørene kl. 16.00 fredag den. 21. april i Dalmosehallen og afsluttes søndag den. 23. april kl. 15.00. Man er velkommen til at komme forbi og kigge, hvis man er nysgerrig efter at se hvad det er og hilse på Sørby eSport.

Mark Kristensen, formand i Slagelse eSport
Sørby eSport

Detaljer

Start:
21. april 2017 16:00
Slut:
23. april 2017 15:00

Sted

Dalmosehallen
Dalmosehallen
Dalmose, Danmark
+ Google Map