Drømmeland: Madrasser og senge i Slagelse

Drømmeland

Japanvej 5

4200 Slagelse

Tlf. 58 52 67 08

Drømmeland på Facebook

Drømmeland på Instagram

Åbningstider

Mandag – fredag kl. 10-18

Lørdag – søndag kl. 10-16

Velassorteret butik med senge i Slagelse

Hos Drømmeland i Slagelse står det veluddannede personale klar til at byde dig velkommen. Forretningen har mange års erfaring med salg af senge og madrasser i Slagelse, og du vil altid opleve et stort udvalg af madrasser, senge og tilbehør.

Leder du efter en ny seng, sengeben, en frisk topmadras, dyner, puder eller tekstiler til din bolig? Så kig ind forbi butikken i Slagelse. Der er et velassorteret udvalg og butikkens faguddannede ekspedienter rådgiver dig i valget af den helt rigtige seng til dig og dine behov. De tager søvn alvorligt, så du kan sove bedst muligt og vågne op veludhvilet og klar til dagen.

Drømmeland: Senge i Slagelse

  • Du finder altid over 40 udstillede dobbeltsenge i Slagelse
  • Tilbud på deres udstillingsmodeller
  • Forhandler af Tempur Platin
  • Gratis parkering foran butikken

Kig ind og se, hvilke senge der er udstillet i Slagelse. Besøg butikken en dag, hvor du har god tid til at afprøve de udstillede sengevarianter. Så kan du i dit eget tempo vurdere, hvilken madras der passer til dig og din ryg. Mange kunder har en tendens til at foretrække en for blød madras, hvis de ikke bruger tid nok på at mærke efter, hvordan madrassen føles at ligge på. Så sæt gerne ekstra tid af – og læg dig ligesom du ville gøre, når du lægger dig til at sove. Nogle foretrækker at ligge på siden, mens andre skal ligge på maven for bedst at kunne falde i søvn. Fortæl ekspedienterne om dine præferencer og find i samarbejde det rette valg blandt udvalget af kvalitetssenge og madrasser i Slagelse.

Du er altid velkommen – også bare til en kop kaffe og et par gode råd om valg af seng, rengøring af madrassen eller optimal indretning af dit soveværelse.

Du tilbringer mange timer i din seng hver nat, så det er vigtigt, at madrassens hårdhed og sengens størrelse passer til dig og dit behov. Din seng skal holde i årevis og give dig optimale muligheder for en behagelig søvn. Så kom ind til butikken eller ring og stil dine spørgsmål. Så sikrer medarbejderne, at du vælger den helt rigtige seng i Slagelse – uanset om du er til en prisvenlig boksmadras, eller om du planlægger at forkæle dig (og din partner) med en lækker luksusseng med eksklusiv komfort.