træ-300x200Slagelse Foder & brændsel
Kinavej 4
4200 Slagelse
Tlf.: 20 10 62 01
E-mail: gorlevfoder@gmail.com

Følg Slagelse Foder & brændsel på Facebook

Åbningstider
Mandag kl. 10-17
Tirsdag kl. 10-17
Onsdag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-18
Fredag kl. 10-17
Lørdag kl. 10-15
Søndag lukket

hundefoderKvalitet og service i højsædet
Kinavej/Japanvej er et attraktivt erhvervsområde i Slagelse. Her findes en lang række store butikker, der fører alt fra møbler og madrasser til værktøj og køkkenudstyr, kort sagt alt tænkeligt til hus og have. En af disse butikker er Slagelse Foder & brændsel, som er en moderne leverandør af brændsel, træpiller, udstyr og foder til dine dyr, samt materialer til din ejendom og din have. Firmaets hjemmeside giver syn for sagen, og her er det også muligt at shoppe online.

Viden om foder og brændsel
Butikken har foder til fisk, fugle, grise, heste, hunde, fjerkræ, får, gnavere, katte og køer. Til hunde og katte føres mærker som Chudleys, Demsy og Balance. Til kæledyr kan du også finde foder- og drikkeskåle, kattebakker, legetøj mv. Til stalden er der strøelse.

Til opvarmning kan du finde gode tilbud på lufttørret brænde, svensk træbriketter og træpiller. Til haven kan du finde jord, hegn, haveredskaber og -handsker til børn og voksne mv.

Medarbejderne hos Slagelse Foder & brændsel udmærker sig ved stor viden om produkterne. Det er butikkens ønske at stille en bred viden til rådighed om det nyeste indenfor de produktgrupper, som butikkens mange kunder efterspørger.

kat”Det er vigtigt for os,” fortæller butikken, ”at du altid ved, at de varer, som du køber hos os, er af topkvalitet, og så er det helt naturligt for os, at du hos os får markedets bedst mulige service.” Slagelse Foder & brændsel stiller kort sagt høje krav til sine leverandører, men absolut også til sig selv.

Døgnåbent i webshoppen
Som kunde hos Slagelse Foder & brændsel har du rig mulighed for at handle i butikken – ikke kun når der er åbent i butikken på Kinavej, men når du har tid til det. Webshoppen har døgnåbent, og du har mulighed for at stille spørgsmål til dine indkøb, hvis du kontakter firmaet via hjemmesiden.

Slagelse Foder & brændsel glæder sig til at handle med dig og er derfor til rådighed både i butikken og på Internettet. Du kan ringe, maile eller ”kigge dem over skulderen” på Facebook.