vivi hairdesign logo

vivi hairdesign2v/ Vivi Lassen
Lille Valbyvej 2
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 53 90
vivihairdesign@mail.dk
www.vivihairdesign.dk

Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag: kl. 09.00- 17.00
Onsdag: kl. 09.00- 17.00
Torsdag: kl. 10.00- 19.00
Fredag: kl. 09.00- 17.00
Lørdag: kl. 08.00- 14.00

Mød Vivi Hairdesign på Facebook 

vivi hairdesign3God hårstil
Udefra giver indgangen til Vivi Hairdesign det indtryk, at her arbejder et hold friske frisører. Et team, som vil tage imod dig med store smil og godt humør. Og du bliver ikke snydt af det første indtryk, når du træder ind i salonen fra Lille Valbyvej 2 i Slagelse.

Her er der stil; en afslappet, men elegant stil, som netop er designet sådan, fordi indehaveren Vivi Lassen og hendes to medarbejdere har et ønske om at skabe en god og afslappet atmosfære for salonens kunder. Det er underordnet, om du er kommet for at få sat skik på frisuren, skal nyde solariet, tale om Hair For Life eller ønsker et godt råd om hårpleje eller make-up.

Når du er kommet ind, har orienteret dig og hængt dit overtøj, vil du første gang, du besøger Vivi Hairdesign, ikke umiddelbart blive fulgt hen til en frisørstol for at få ordnet håret (hvis det altså er det, du er kommet for i dag, for mulighederne er mange i salonen). Du bliver i stedet inviteret på noget at drikke – en kop kaffe eller the, måske et glas vin eller en øl. For før en af de tre glade frisører starter på deres arbejde, skal I være helt enige om, hvilken behandling du ønsker, og hvordan din nye hårstil skal være.

vivi hairdesignHår for livet
Hvis dit hår er blevet lidt tyndt, eller du af en anden årsag ikke længere har den tidligere hårpragt, kan Vivi Hairdesign hjælpe dig med en helt naturlig løsning: Hair For Life. I en speciel afdeling af salonen vil du blive inviteret til en fortrolig samtale, og med god tid til de mange spørgsmål og professionelle svar får du at vide, hvad dine muligheder er for – næsten – at få din fordums hårpragt tilbage. Hair For Life (HFL) er alternativet til en paryk eller en toupé.

En salon for hele familien
Hvis mor og far skal til frisøren, skal børnene naturligvis kunne komme med og se, hvordan forældrene bliver fint klippet. Og skulle den lille blive lidt utålmodig, er der et legehjørne, hvor der kan hygges, mens de voksne bliver færdige.

Netop som man skulle tro, at vi lever i en tid, hvor den klassiske herresalon er umulig at opdrive, kan Vivi Hairdesigns herrekunder få en afslappende og ”gammeldags” herrebarbering samt -klip. Det sker i Mens Only salonen i salonen.

Kort sagt er Vivi Hairdesign i Slagelse en frisørsalon, der tilbyder hele familien forkælelse og god hårstil.