blyantClickOffice A/S
Tlf. 70 24 70 70
kundeservice@clickoffice.dk

Besøg ClickOffice på Facebook

Træffetider
Mandag – torsdag 8:00-16:00
Fredag 8:00-15:30

Kontorartikler i massevis
ClickOffice er den førende online kontorforsyning i Danmark. Hovedkvarteret ligger i Esbjerg, hvor et hold af logistik-stjerner sørger for, at erhvervsdrivende i hele landet får leveret alt de skal bruge for at få virksomheden til at fungere i dagligdagen.

I sortimentet er klassiske kontorartikler som papir og kuglepenne, kalendere og opslagstavler, hulapparater og ringbind. Alt det udstyr som sekretæren, bogholderen og administratoren skal have ved hånden for at kunne være kompetent. Selvom det moderne kontor typisk har et arsenal af komplekse maskiner til rådighed, er der stadig brug for helt basale effekter; en blyant, en blok, et navneskilt og en papirkurv. Alt dette og mere til leverer ClickOffice i massevis fra Jylland til Sjælland.

ClickOffice forsyner også Slagelses virksomheder med de maskiner, som ingen moderne virksomhed kan leve uden: Kasseapparater, computere, printere, digitalkameraer, projektorer, støvsugere, elpærer og batterier.

kopipapir_2Håndtering af papir
Har du brug for at kunne printe på papir, har ClickOffice et bredt udvalg af printere, tilbehør til printere, og de kan også sørge for, at din printer aldrig løber tør for hverken papir eller blæk. Du finder både laserprintere, blækprintere og multifunktionsmaskiner.

Har du brug for at skulle destruere papir, typisk fortrolige dokumenter, kan du vælge en af ClickOffice’s mange makuleringsmaskiner. Her finder du alle typer makuleringsmaskiner fra de små, der kan opfylde det lille makuleringsbehov, til de store, der kan æde mange ark ad gangen incl. metalclips.

Har du brug for at forstærke et stykke papir, f.eks. et dokument, der skal monteres på væggen, kan du finde lamineringsmaskiner, der smelter papiret ind mellem to lag plast, for dermed at give papiret en længere holdbarhed.

Uden mad og drikke…
Mangler du vand, kaffe og chokolade til kundemødet eller ansættelsessamtalen, er der også hjælp at hente hos Danmarks førende online kontorforsyner. Kaffemaskiner og kander, kaffe, kakao, og kildevand… ClickOffice leverer køkkenudstyr, servietter og snacks til køkkener og kantiner over hele landet.

chokoladeHøj kvalitet, hurtig levering
På ClickOffice.dk har du nem adgang til tusindevis af produkter, og udvalget vokser hver dag. Virksomheden satser på kvalitet, og du kan derfor finde solide mærkevarer som HP, Merrild, Post-it og Dymo. Prisen er naturligvis også meget vigtig, og ClickOffice.dk tilbyder bl.a. en bonusordning, hvor du som minimum optjener 5% på alle dine ordrer.

Fra hovedlageret i Esbjerg transporteres varerne til dig i Slagelse, meget hurtigt efter du har afgivet din bestilling online.

Du er også velkommen til at give ClickOffice et kald.