smarteyesSmarteyes Slagelse
v/ Michael Simonsen
Nytorv 17
4200 Slagelse
Tlf. 70 23 23 03
slagelse@smarteyes.dk

Åbningstider
Mandag 10:00 – 17:30
Tirsdag 10:00 – 17:30
Onsdag 10:00 – 17:30
Torsdag 10:00 – 18:00
Fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 15:00
Søndag lukket

smarteyes3

Designerbriller til faste lave priser
Smarteyes er i dag Sveriges næststørste optikerkæde og startede i 2007 af svenske iværksættere, som var drevet af et ønske om at sælge designerbriller på en enkelt og sjovere måde. I 2013 åbnede Smarteyes deres første butik i Vejle, og er nu i fuld gang med at åbne butikker i resten af landet. Smarteyes har i dag butikker i Sverige, Tyskland og Danmark.

I 2015 åbnede Smarteyes på Sjælland. I Slagelse finder du Smarteyes på hjørnet af Nytorv og Nygade, og mere centralt i Slagelse bys handelsområde kan det næsten ikke blive.

Grundholdningen hos Smarteyes er, at optikerbranchen i alt for mange år har været for dyr, lidt for tilfreds med sig selv og med alt for kedelige varer på hylderne. Det vil Smarteyes lave om på med deres koncept, hvor det skal være sjovere at købe smarte briller til faste lave priser.

Forretningsidéen har ikke ændret sig, og hos Smarteyes i Slagelse finder du et stort udvalg af designerbriller. Flere gange om året får butikken nye kollektioner, der alle er designet af egne skandinaviske designere. Der er derfor altid noget til enhver smag og til enhver lejlighed.

Book en synsprøve

smarteyes

Stærkt koncept
Det skal være enkelt og overskueligt at købe briller. Derfor har Smarteyes introduceret faste lave priser på alle deres briller. Smarteyes har en pris for enkeltstyrkebriller og en anden pris for flerstyrkebriller. Du får ekstra tynde, lette og ufarvede kvalitetsglas. Antirefleksbehandlede hærdede glas. Antistatiske og antismudsbehandlede. Nanobehandlede (vandafvisende). Smart etui og mikrofiberklud – alt inkluderet, helt enkelt.

Smarteyes udmærker sig også med et stort udvalg af forskellige briller i butikken, så enhver kunde kan finde stellet, der passer præcist til ham eller hende. Udvalget bliver hver måned suppleret med nye modeller, så der er altid flere hundrede nye moderigtige eller klassisk inspirerede stel på hylderne.

Smarteyes vil gøre kunderne tilfredse, og man stoler på værdien af sit forretningskoncept. Derfor udsteder kæden en ret unik tilfredsheds- og stilgaranti til deres kunder. Er du som kunde ikke tilfreds med den rådgivning du fik, da du købte brillen, kan du inden for seks måneder frit bytte til et andet stel. Ligeledes kan man i seks måneder returnere brillen og få pengene tilbage, hvis man af andre grunde er utilfreds med købet.