segway
Gloria Mundi Care har eneforhandlingsret i Danmark til sine kørestole, herunder det nye Segway-køretøj AddSeat

Gloria Mundi Care ApS
Bjergbygade 39 A
4200 Slagelse
Tlf.: 51 15 01 10
Mail: info@gmcare.dk

Stilsikre hjælpemidler
Gloria Mundi Care er en dansk webshop, der på rekordfart har vundet indtog i Danmark, Sverige og Tyskland. Kunderne er designbevidste ældre og handicappede, der vil have funktionelle hjælpemidler, som samtidig er lækre.

Moderne ældre har indrettet stilfulde hjem, og når de får funktionsnedsættelser, ønsker de naturligvis, at de nye hjælpemidler skal passe ind. Gloria Mundi Care fører også hjælpemidler til unge handicappede, eksempelvis soldaterveteraner, som har en aktiv og udadvendt livsstil. De har brug for anderledes hjælpemidler end gamle.

Mange tænker kliniske kørestole, rollatorer og stokke, når de tænker hjælpemidler til ældre og handicappede. Men der er et væld af produkter, som kan gøre hverdagen lettere. Og der er ingen grund til, at det skal ligne hospitalsudstyr.

ur
‘The Bradley’ – elegant ur til blinde og synshæmmede

Alverdens herlighed
Skønt Danmark er verdenskendt for design, var det svært at finde flot design til ældre og handicappede. Ihvertfald indtil for få år siden. Direktøren for Gloria Mundi Care, Anne Mette Andkjær, ville i første omgang kun starte en dansk webshop, men da hun undersøgte markedet for design stod det klart, at ældre og handicappede var en overset målgruppe i det meste af verden.

Gloria Mundi er latin og betyder “alverdens herlighed”. Og det er netop herligheder fra hele verden, som Gloria Mundi Care har bragt til Danmark. I den store hvide villa på Bjergbygade 39 er der etableret et showroom i kælderen. Her kan du opleve en lang række praktiske og elegante hjælpemidler til køkken, kontor, bad, have, fritid, transport m.m. Her er alt fra ergonomiske mus til senge, som kan hjælpe brugeren fra liggende til stående stilling. Flere af de prisvindende produkter i webshoppen er udviklet i samarbejde med de personer, der skal bruge dem.

PARO Robotsæl - et interaktivt socialpædagogisk redskab
PARO Robotsæl – et interaktivt socialpædagogisk redskab

En målgruppe i vækst
Ældre, der begynder at få skavanker, er grundet den demografiske udvikling i mange vestlige lande en gruppe i stærk vækst. Heldigvis gør velstanden i vores del af verden, at vi trods skavankerne kan få et godt liv. Et liv, hvor ens hjem ikke ligner en hospitalsstue.

Således går der næppe lang tid, før Gloria Mundi Care åbner endnu en webshop i endnu et land.

Når du bestiller en vare hos Gloria Mundi Care, sendes den til dig direkte fra producenten. Fragtprisen er altid 49 kr., uanset hvor mange og hvor store varer, du lægger i indkøbskurven.

Følg Gloria Mundi Care på Facebook og Pinterest.