Det er et velkendt og elsket ansigt, der sørger for den musikalske underholdning for de yngste markedsgæster på Sørby Marked.

Sangerinde og Ramasjang-vært Katrine Bille spiller sammen med sit band på Friluftscenen søndag den 3. juni.

– Katrine Bille har i en årrække slået sine folder på DR Ramasjang, hvor hun blandt andet har været med i ”LilleNørd”, fortæller Martin W. Hansen, der er formand for underholdningsudvalget og fortsætter:

– Det er blandt andet sangene fra tv samt Katrine Billes egne soloalbums, som hun vil spille på Sørby Marked.

PR-foto

Hils på Katrine
I øjeblikket er Katrine Bille igen aktuel på DR Ramasjang, hvor hun sammen med Thomas Buttenschøn laver programmet ”Luk op, luk i”, der handler om musik og følelser.

– Katrine har lovet, at hun også spiller sange fra det nye program, ligesom numre fra hendes nye soloalbum også er på sætlisten, lover underholdningsformanden.

Efter koncerten, der begynder kl. 11.30, får store og små markedsgæster desuden mulighed for at hilse på sangerinden, der både står klar til at skrive autografer og få taget billeder med sine fans.

Gasolin og Shu-Bi-Dua i samme band
Fredag aften i Danseteltet er lagt i hænderne på musikken fra to af Danmarks største bands nogensinde.
Gas-Bi-Dua sørger for alle de elskede og udødelige klassikere fra Gasolin og Shu-Bi-Dua, når de spiller til markedsbal fredag den 1. juni.

– Der er lagt op til noget af et gilde, når sætlisten byder på ”Rabalderstræde”, ”Stærk Tobak”, ”Langebro”, ”Folkevognen”. Ja, jeg kunne blive ved med at nævne hit efter hit, griner Martin W. Hansen og uddyber:

– En koncert med Gas-Bi-Dua er fællessang, svedige guitarsoloer og udødelige klassikere. Med andre ord, det bedste til dig og dine venner. Det er i hvert fald det, bandet lovede os, da vi bookede dem, slutter han.

Alle koncerter er som altid gratis, og Sørby Marked har allerede præsenteret blandt andre Lars Lilholt Band, Die Herren og Neighbours som en del af årets program.

Markedet afholdes i år fra fredag den 1. juni til og med søndag den 3. juni, men tyvstartes traditionen tro allerede torsdag den 31. maj med et stort reklamebanko i Sørbyhallen. Program og andre nyheder offentliggøres løbende på sorbymarked.dk og facebook.com/sorbymarked.