Hvordan kan natur og havearbejde være et lindrende middel til at få det bedre efter psykisk sygdom? Kom med på en spændende rundtur i Veteranhaven og bliv klogere på naturen som recovery.

Kan naturen være et lindrende middel til at få det bedre? At være ude i det fri, hvor der er højt til loftet, hvor sanserne bliver mættet, og der er mulighed for at finde ro til fordybelse? Mulighed for ømme muskler og samtidig at få genoptrænet krop og sjæl?

Foto: Anne Beth Witte

René Pamperin, der er stifter af Veteranhaven, har aktivt brugt naturen i sin recovery-proces og som et supplement til det etablerede behandlingssystem.

Veteranhaven danner rammen om arrangementet og er en frivillig forening, hvor socialt udsatte og sårbare mennesker er velkomne. Fællesskabet skaber en have, der mætter sanserne, giver ro til fordybelse og giver mulighed for aktiviteter og samvær med andre.

Kom med til dette forårsarrangement og bliv klogere på, hvilken helende effekt naturen kan have på mennesker. Arrangementet finder sted mandag d. 28. maj i Veteranhaven, Brovej 13 i Slots Bjergby fra kl 17.30-20.00. Det er gratis at deltage – du skal blot tilmelde dig hos PsykInfo på: 70 25 02 60 eller psykinfo@regionsjaelland.dk.

Bemærk:
– arrangementet foregår i det fri, så husk lunt tøj
– du er velkommen til at medbringe madkurv og tæpper
– arrangementet er ikke egnet for gangbesværede

Program.
Baggrund for Veteranhaven, v. René Pamperin, stifter af Veteranhaven. Rundvisning og møde med nogle af de frivillige, der kommer i haven, v. René Pamperin, stifter af Veteranhaven. Snobrød over bål og mulighed for at udforske Veteranhaven på egen hånd.