De tager turen hele vejen fra vestjyske Ansager til vestsjællandske Sørby Marked. Det er naturligvis det populære band ”Neighbours” med Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen i front, der er tale om.

PR-foto

– Det er efterhånden en del år siden, at Neighbours sidst besøgte Sørby Marked, men det er uden sammenligning et af de bands, vi har fået flere forespørgsler på, afslører Martin W. Hansen, der er formand for underholdningsudvalget.

Naboerne fandt sammen i 2002, og siden da er populariteten bare vokset og vokset – godt hjulpet på vej af tv-programmerne ’Sommersang i Mariehaven’ fra Engelbrechts egen baghave.

– Det er skam rigtig dejligt med sommerkoncerterne herhjemme, men der er nu også noget særligt i mødet med publikum rundt i landet. Det ser vi frem til, fastslår ankermanden i Neighbours.

Velkendte sange og historier
Neighbours spiller på Sørby Marked søndag den 3. juni, hvor de indtager Friluftscenen med den velkendte blanding af sang, humor og historiefortælling.

Udover frontmændene Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen består bandet af Ronnie Olesen, Dennis P, Morten Husted og Allan Nagel.

– Vi håber og regner bestemt med, at Neighbours med deres blanding af folk, pop og rock vil levere endnu en mindeværdig koncert på Sørby Marked, hvor de sammen med publikum vil forsøge at skabe lidt af magien fra hjemmebanen i Mariehaven, fortæller underholdningsformanden.

Tidmand, Servants og masser af dansktop
Traditionen tro står søndag eftermiddag i dansktoppens tegn ved Schlager-søndag i Danseteltet. Her er det topaktuel Klaus & Servants, der netop har vundet prisen som Årets dansktop-livenavn ved Dansktop Prisen 2018, som igen i år agerer husorkester i godt selskab med flere solister.

– I år har Klaus & Servants taget Bjørn Tidmand og Anne-Mette Rix med til Sørby. Førstnævnte er kendt for evergreens som blandt andre ’Lille Sommerfugl’, ’Brænd mine breve’ og ’Sangen om dig’, forklarer Martin W. Hansen og fortsætter:

– Derudover sørger Jan Tellefsen, der er medlem af Servants, for en hyldest til Tommy Seebach med et væld af hans store hits.

Der er i det hele taget lagt op til en fornøjelig eftermiddag, hvor gæsterne også kan vinde flotte præmier i quizzen ’Tip et hit’.

Lokale navne i Vinstuen
Et af de mere intime telte på Sørby Marked er spiseteltet Vinstuen, hvor den står på lækker mad og god musik fredag, lørdag og søndag.

– I år er det Brian Nygaard & Basserne, der på opfordring fra de frivillige i Vinstuen, står for den musikalske underholdning både fredag og lørdag, mens det er countrymusikeren Thopper, der leverer søndags-underholdningen, afslører formanden for underholdningsudvalget og uddyber:

– Brian Nygaard slår ikke bare sine folder på scenen, han har også været frivillig på markedet i en årrække.
Alle koncerter er som altid gratis, og Sørby Marked har allerede præsenteret blandt andre Lars Lilholt Band, Die Herren og Dødspoppatruljen som en del af årets program.

Markedet afholdes i år fra fredag den 1. juni til og med søndag den 3. juni, men tyvstartes traditionen tro allerede torsdag den 31. maj med et stort reklamebanko i Sørbyhallen. Program og andre nyheder offentliggøres løbende på sorbymarked.dk og facebook.com/sorbymarked.