Har du en forkærlighed for stærke dråber i små glas, skal du prøve snaps fra det kvalitets- og miljøbevidste bryggeri Likørhaven i Sørbymagle på Vestsjælland. Her bliver friske urter, bær, frugter og nødder indsamlet på udvalgte natursteder i lokalområdet og omdannet til forskellige smagfulde kryddersnapse.

Foto: VisitVestsjælland

Til påskefrokosten kan du blandt andet nyde den nye Sprogø Snaps fra Likørhaven, der er produceret i samarbejde med VisitVestsjælland. Den har en skarp eftersmag og et hint af frugt fra perikon og rønnebær, der findes på den lille ø midt i Storebælt.

Sprogø-snapsen koster 129 kr. for 35 cl og kan blandt andet købes online hos Likørhaven eller i gårdbutikken på Dybkærgaard ved Slagelse, hvor du også finder mange andre lokale lækkerier fra Vestsjælland.

Besøg Sprogø
VisitVestsjælland tilbyder desuden unikke guidede ture til den naturfredede ø, der normalt er lukket for besøgende. Filmselskabet Zentropa har netop afsluttet optagelser på øen til filmatiseringen af den danske krimiforfatter Jussi Adler-Olsens bog ”Journal 64”, der handler om det gamle kvindehjem på Sprogø. Bestiller du en af de guidede ture hos VisitVestsjælland, har du også mulighed for at købe en Sprogø Snaps med til en favorabel pris. Turene kan bestilles på: https://www.visitvestsjaelland.dk/booking/9699