Fodboldbanerne ved Sørbyhallen er i øjeblikket frosthårde og dækket sne, derfor kan det være svært at forestille sig, hvordan taget på Friluftscenen med sikkerhed kommer til at lette, når det populære U2-coverband ’Die Herren’ musikalsk åbner årets Sørby Marked.

– Det kan godt være, at U2 spiller i Royal Arena til september, men på Sørby Marked er vi ikke blege for at tyvstarte og begynde opvarmningen allerede i juni, griner Martin W. Hansen, der er formand for underholdningsudvalget i SIF-Venner og Sørby Marked, og fortsætter:
– Die Herren har leveret stort siden bandet så dagens lys i 1991. De er et forrygende liveband med den karismatiske Mono i front, der på næsten alle parametre matcher Bono.

Energien kommer i fokus
Hvad enten det er ’Pride (In the name of love)’, ‘Where the streets have no name’ eller ‘With or without you’, så kommer publikum og band helt tæt på hinanden i løbet af koncerten, hvor der nærmest er garanti for fællessang.
– Publikum skal altid føle sig underholdt – at det var umagen værd at deltage i en Die Herren-koncert. De skal føle, at det var godt, de ikke blev hjemme, fastslår Morten ’Mono’ Marcher og uddyber:
– De kan altid forvente et Die Herren, som er klar til at gøre en forskel, og som ikke bare stiller sig op og lirer sangene af. De kan altid forvente et veloplagt band, som er klar til at spille deres bedste koncert nogensinde.
Die Herren spiller fredag den 1. juni på Friluftscenen, hvor der som altid er gratis adgang.

Mogensen hyldes i London Pub
2018 er tæt på officielt John Mogensen-år i Danmark.
Den folkekære sanger ville i år være fyldt 90 år og til foråret har Ole Bornedals længeventede film ’Så længe jeg lever’ premiere med Rasmus Bjerg i hovedrollen.
– John Mogensen får naturligvis også sin plads på årets Sørby Marked, når vores god ven af markedet Leo Adolph indtager London Pub både fredag og lørdag aften, fortæller Martin W. Hansen og fortsætter:
– Leo er som altid bevæbnet med John Mogensens enorme bagkatalog, der bliver leveret med en charme, som sikrer et propfyldt telt fra start til slut.

Åbent førerhus på Sørby Marked
Som noget helt nyt har Sørby Marked i år indgået samarbejde med folkene bag ’Åbent Førerhus’, der tidligere holdt til ved byfesten i Fuglebjerg.
Det betyder, at markedsgæsterne kan møde det spektakulære syn, når 30 lastbiler indtager markedspladsen, hvor de holder til udstilling alle markedsdagene.
– Chaufførerne står selvfølgelig klar til en snak om de imponerende køretøjer under hele markedet, lover Martin W. Hansen.

Sørby Marked afholdes i år fra fredag den 1. juni til og med søndag den 3. juni, men tyvstartes traditionen tro allerede torsdag den 31. maj med et stort reklamebanko i Sørbyhallen. Program og andre nyheder offentliggøres løbende på sorbymarked.dk og facebook.com/sorbymarked.