De nordiske futsal-sølvvindere tester formen mod Tyrkiet i Slagelse

Futsal-landsholdet vandt i december sin første sølvmedalje nogensinde i Nordic Cup og er nu i fuld gang med forberedelserne til to venskabskampe mod Tyrkiet, der spilles den 20. og 21. januar i Antvorskovhallen i Slagelse. Landsholdsspillerne ser frem til testen og håber på stor opbakning.

Danmarks futsal-landshold sluttede 2017 af på flot vis med for første gang nogensinde at vinde sølv ved Nordic Cup efter flere flotte og underholdende præstationer.
Snart gælder de to kampe mod Tyrkiet, når Antvorskovhallen i Slagelse den 20. og 21. januar byder velkommen til to dage med futsal på højt niveau og god stemning på lægterne. Lørdagskampen har kickoff klokken 14, mens søndagens kamp starter sættes i gang klokken 12. Der er gratis entré for alle, og der er dermed god mulighed for at blive underholdt – uanset alder.

Futsal-landsholdet har udtaget 16 spillere, som er klar til at skabe en fodboldfest i Slagelse. I truppen er blandt andre målmand Christian Haberecht, der fik debut i december 2017. Kampene i Slagelse giver ham mulighed for at trække den rød-hvide trøje over hovedet for anden gang. Kampene mod Tyrkiet har en helt særlig betydning for keeperen, da det kan blive hans hjemmebanedebut:
”Det er første gang, jeg får lov til at repræsentere mit fædreland på hjemmebane. Den nationalfølelse af at synge med på nationalsangen sammen med, forhåbentlig, en masse andre, bliver meget specielt.”
Og Christian Haberecht er ikke i tvivl om tilskuernes indflydelse, og at det bliver rigtig god underholdning.
”Tilskuerne er en stor del af det. Det betyder enormt meget, at der er nogen, der laver lidt larm. Det gør, at man kan løbe den ekstra meter eller i mit tilfælde satse hver en kropsdel i duellerne,” siger Haberecht.
”Man kan forvente at opleve nogle af Danmarks bedste teknikerne, hurtigt spil og intensitet, så det batter, lover han.”
Søndagskampen live-streames.

Spillere såvel som værtsbyen Slagelse ser frem til at sætte rammerne om to dage med rig mulighed for at blive klogere på futsal. Derudover håber DBU på nogle spændende dage med god stemning og opbakning til det danske futsal-landshold.

Hvis du ikke har mulighed for at komme i hallen, eller hvis du bare foretrækker at heppe på de danske drenge hjemme fra sofaen, live-streamer DBU TV kampen søndag den 21. januar kl. 12. Du kan se det andet opgøret ved at klikke lige her.