Thomas Hansen er indtrådt som partner i virksomheden, hvor han i knapt et år har haft sit daglige virke og hvor resultaterne allerede overgår alle forventninger.

Thomas Hansen, 39 år, har mangeårig erfaring fra ejendomsmæglerbranchen – heraf 11 år som leder af home i Korsør. Han har desuden boet i Slagelse de sidste 14 år, og dækket Slagelse, Korsør, Skælskør og Sorø som ejendomsmægler.

”Efter opstarten i 2017 har vi oplevet en fantastisk modtagelse på det Vestsjællandske erhvervsmarked. Jeg ser et stort potentiale for udviklingen her på Vestsjælland, som jeg glæder mig til at være en del af”, fortæller Thomas Hansen, ny partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Vestsjælland.

Regionsdirektør, John Borrisholt, er glad for partneroptagelsen.

”Vi byder Thomas velkommen som partner i virksomheden, hvor han sammen med partner Sven Lyse servicerer de mange erhvervskunder på Vestsjælland,” udtaler John Borrisholt. Han nævner samtidigt, at EDC Erhverv Poul Erik Bech har mange investorer i deres netværk, som gerne vil handle i regionen.

”Vi mærker særligt en stor efterspørgsel på boligudlejningsejendomme, hvilket er logisk, da der ingen tomgang er på disse i området – ifølge vores Køber-/Lejerkartotek pr. 1/1 2018, søger hele 342 investorer faktisk boligudlejningsejendomme i Region Sjælland. Slagelse og Vestsjælland er områder i klar vækst og derfor er det positivt at vi nu har to partnere, som kan drive forretningen stærkt videre,” fortæller John Borrisholt.