Det er en oplevelse for alle sanser at træde ind i Vitrinen i Slagelse på Nygade 2. Butikken emmer af julestemning, nostalgi og the ikke mindst en varm og hyggelig atmosfære.

Dufte af skønne kaffer og the rammer dig som noget af det første når du træder ind og giver dig lyst til at tage jakken af og blive i nogle timer. Når øjet kigger rundt i butikken vil du se et stort udvalg af de smukke og anderledes keramikting både med og uden julemotiv, spilledåser vil få dig til at tænke på din barndom og bringe minder frem hos dig.

Sortimentet i Vitrinen henvender sig bestemt også til den yngre målgruppe, da der findes et utal af Disney figurer, krus og metal vægskilte med citater og ikke mindst lækre uldplaider i en fantastisk god kvalitet.
De lækreste chokolader finder du også på hylderne i Vitrinen – de er alle i en smuk indpakning og vil være en oplagt værtindegave, adventsgave eller måske mandelgave.

Dit Slagelse var forbi og besøge butikken, og det blev til disse billeder. Er du fristet, så følg med butikken her eller kig forbi butikken på Nygade 2.