Dit liv kan tage en hurtig drejning, når et nært familiemedlem eller din sambo går bort. I det tilfælde er det på høje tid at tage kontakt til Advodan.

Den 22.november 2017 var der Åbent hus på kontoret i Slagelse. Dagens program var dels en lang dag med besøg uden forudgående tilmelding, og aftenen bød på et informationsmøde om seneste ændringer i lovgivningen om testamenter, hvilket en større gruppe har tilmeldt sig til.

Mette tager imod ved skranken, og snart er der gang i mødet med en af de 6 advokater, som arbejder i firmaet. Mie Rahbek Thomsen giver en udførlig beskrivelse af de former for bistand, som kunderne kan få. Snart står det klart, at både erhvervsmæssige og private behov for rådgivning finder sted, og det har man kunnet siden 2009 her i de flotte lokaler.

Kontoret er sammenlagt af afdelinger, der tidligere har ligget i Høng, Skælskør, Slagelse, Korsør og Sorø.  Når man ringer til kontoret, vil man blive ledt videre til den advokat, som har de bedste kompetencer inden for skatteret, familieret eller erhvervsret, hvilket firmaet sætter stor pris på at kunne.

Dette efterår er præget af tvivl og misforståelser hos kunderne omkring nyere lovgivning i arveret, og derfor vil Advodan fortsætte med at tilbyde et lille gratis kursus til interesserede.

Der var 32 tilmeldte til denne uges møde, og nogle er kommet forbi i løbet af dagen, fordi de har haft behov for individuel vejledning og for at skabe kontakt til de imødekommende medarbejdere. Klik dig venligst videre til adressen og telefonnummeret her:

Her er et par fotos fra dagens besøg.

Mie Rahbek Thomsen er advokat og partner hos Advodan. Foto: Jette
Advodan yder juridisk bistand både til private og erhverv i Slagelse. Foto: Jette