Vi har på Dit Slagelse modtaget en sød historie fra Kattens Værn.

Sofia og hendes nye ven. Foto: Kattensværn

Hvert år finder Kattens Værn i Slagelse nye hjem til katte, der af den ene eller anden grund ikke kan være hos deres menneskefamilier mere.

Når en kat får et nyt hjem, er det sjældent at Kattens Værn hører mere til den tidligere beoer, men engang imellem kommer der en lille hilsen. Det skete også for nylig, hvor katten Sofia og hendes familie sendte en sød besked sammen med et helt uimodståeligt billede.

– Det er altid dejligt at høre fra vores tidligere internatkatte, og denne her hilsen er et godt billede på, hvorfor vores arbejde giver så god mening. Derfor besluttede vi også at dele den, siger Bettina Petersen, der er internatsleder hos Kattens Værn Slagelse.

Beskeden lød:
En kærlig hilsen fra Sofia (aka Gitte grå) som vi adopterede i januar. Sofia elsker livet på landet og er altid med på tur, når vi er ude. Hun har fået sin egen stol indenfor, men vil allerhelst ligge på puslepuden og sove. Hun fanger mus i stor stil og klatrer meget i træer. Hun elsker at være sammen med børnene, og de elsker hende.
Mvh Dorte Mygind og Sofia