Der har sommeren igennem været god omtale i tyske medier af alt fra Røsnæs til Ostebørsen og Sorø Kunstmuseum. VisitVestsjællands presseindsats har båret frugt og givet aktørerne og Sjællands Vestkyst synlighed og god omtale.

Stigning på hjemmeside og næsten ”udsolgte” turistaviser
Sommeren er godt i gang og der er stadig mange gæster på Sjællands Vestkyst. 2017 tyder på at blive en rigtig fin turistsæson, trods det noget ustadige vejr. Dette afspejler sig også i besøgstallene på hjemmesiden, hvor vi i august måned kan konstatere en vækst på 21,7%, til sammenligning med perioden sidste år. ”Dette skyldes tildeles større fokus på opbygning af siden samt kontinuerlig udvikling og sidst men ikke mindst et stort arbejde med destinationens bookingportal. Samtidig kan vi næsten melde udsolgt af turistavisen, hvilket glæder os utrolig meget på vegne af alle, der har bakket op omkring dette samarbejde”, siger konstitueret direktør Anette Moss.
Internationale presseindsats giver god omtale i tyske medier
I maj måned blev Sjællands Vestkyst gæstet af tysk presse, hvilket har givet god markedsføring i de tyske medier. Desuden har tyske bloggere været på besøg for at oplevede det lokale værtskab i både Korsør og Sorø. Besøget gav anledning til en rigtig god markedsføring af destinationen, på den digitale platform Instagram.
Netop nu er VisitDenmark i gang med at optage to film i destinationen, som skal skabe endnu mere opmærksomhed på det tyske marked, heriblandt hos børnefamilier og par, uden børn. Endvidere er vi i VisitVestsjælland i dialog med en tysk TV producent, som overvejer at filme i Skælskør i løbet af august måned. Et initiativ som er kommet i hus, via et godt samarbejde med VisitDenmark i Tyskland.
”Der skal i den forbindelse rettes en stor tak til de mange engagerede aktører, der passioneret gerne fortælle de mange gode historier fra lokalområdet. Det er vi hos VisitVestsjælland utrolig stolte over”, fortsætter Anette Moss.
Ny direktør ansat
Udover flotte besøgstal og international synlighed, har VisitVestsjælland endnu en god nyhed. ”I bestyrelsen er vi glade for at kunne meddele, at vi har fået direktøransættelsen på plads, udtaler formand Poul Buur. Selskabets nye direktør starter pr. 1. oktober og i september kan vi offentliggøre navnet på vores nye profil. Jeg vil samtidig gerne benytte lejligheden til, at rose vores konstituerede direktør Anette Moss og vores medarbejdere for at opgaverne i den lange overgangsfase er blevet løst på fornemmeste vis” afslutter Buur.

Tysk avis skriver om Vestsjælland. Foto: VisitVestsjælland