Du skal have fart på for at nå de favorable priser hos Casa og Co. på Balstrupgård ved Ringsted, før der er ferie i uge 28-29.

Endnu lørdag den 8. juli kan du købe lækkert interiør, møbler, tæpper og nogle hyggelige lanterner, som bruger batterier. Derfor behøver du ikke holde øje med dem hele tiden, og de har en fin størrelse til havebordet eller et mørkt hjørne i din stue.

Thomas og Morgan er også stadig i køkkenet og har lækker kage og flere typer kaffe til salg i cafeen. I godt vejr er gårdhaven fantastisk, og ellers er der plads i spisestuen. Her holder du også nemt øje med det nye rotisserie, som steger kyllinger og stege, så de smager bedst.

Vil du være sikker på at finde et ledigt bord, når der er åbent fredag – søndag, så ring til Casa og Co. på forhånd.

Se adresse mv. på Dit Ringsted.

Thomas serverer og kokkererer i Casa og Co. ved Ringsted. Her er han i cafeen. Foto: Jette
Lanterner hos Casa og Co. på Balstrupvej ved Ringsted. Juli 2017.
%d bloggers like this: