I en tidligere stald med dekorative vinduespartier udstillede Hashøj Kunstgruppe kunstværker af ca.14 kunstnere fra den gamle Hashøj Kommune, som ligger i den sydlige del af nuværende Slagelse. Falkensteen Gods ligger i naturskønne omgivelser med park og en stor, gammel lade med stråtag, som er placeret på den modsatte side af vejen. Her er lejlighedsvis fester.
Der er et varieret udbud af kulørte og mindre brogede farver, priser og størrelser er for enhver smag. Arne Jørgensen er repræsenteret på hylder med træfigurer, der indbyder til at blive strøget, fordi de er behandlet så omhyggeligt. Tina Peres har nogle collager med, som er rå og moderne. Julia Kiy fra Korsør viser med friske malerier, hvad Korsør har af dejlige steder.
Samlingen markerer endnu engang et stærkt lokalt engagement i kultur og kunst.
Lis Tofte og Gurli Møller er udstillere og var til stede. De viste deres ting frem og fortalte om, hvor frugtbart det er at indgå i det fællesskab, som kunstgruppen har. De små fugle af keramik gjorde et charmerende indtryk.
Næste gang gruppen har udstilling er på Hashøjdagen, søndag den 16.juli 2017.

Falkensteen Gods, udstilling som led i Kunst i Pinsen 2017. Hashøjkunstgruppe udstiller. Foto: Jette
Lis Tofte (tv.) udstiller keramik og oliemalerier. Gurli Møller (th) har lavet de tre malerier på væggen bagved. Hashøj kunstgruppe udstiller på Falkensteen i pinsen 2017.
Kunstdage i pinsen juni 2017. Her på Falkensteen.  Foto: Jette
Hanne Larsen på Falkensteen, del af Kunst i Pinsen. Hashøj kunstgruppe udstiller, 2017. Foto: Jette
Tina Peres udstiller på Falkensteen i Pinsen 2017. Foto: Jette
%d bloggers like this: