Blandt de populære oplevelser i Slagelse Festuge er Dyrenes Dag. Det afholdes i Anlægget, og det er en blanding af udstilling, salg, klubliv og samling om fælles interesser for dyr. Søndag den 25.juni 2017 er der også hestevogne, som kører omkring pladsen med børn og voksne.

Marievang IF stillede op med to hold gymnaster, der gav en imponerende opvisning. Forældre og søskende bakkede op om dem, og da de var både dygtige og underholdende at se på, havde de mange tilskuere. Dygtige instruktører sørgede for højt tempo og for hjælp til at udføre spring, og alt i alt gjorde de en uvurderlig stor indsats.  Andre foreninger havde boder, således var der både KFUM, kampsport, hundetræning, Børns Voksenvenner samt andre frivillige med noget på hjerte. Overalt var stemningen fin.

Kolberg lavede grillpølser og havde mange sultne gæster i deres bod. Her blev lagt planer for næste kæledyr, høns i indhegning og ridetimer, og gymnasterne trængte til noget at spise. En enkelt dreng benyttede lejligheden til at sidde i en stor traktor, som havde kørt tre tyre hen til Anlægget.  Man har vel lov at drømme om at køre den rigtigt om små 15 år…

Dyrenes Dag, Anlægget. Slagelse Festuge 2017. Små heste.
Marievang IF til Dyrenes Dag, Slagelse Festuge 2017. Foto: Jette
Slagelse Festuge, 2017. Foto: Jette
Kylling og ejer til Dyrenes Dag. Anlægget, Slagelse Festuge 2017. Foto: Jette
KFUM til Dyrenes Dag, Anlægget, Slagelse Festuge 2017. Foto: Jette