Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 16. Maj 2017 til 24. Maj 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.
HÆNDELSER
SLAGELSE: Kørte i uindregistreret bil for 3. gang
Et par betjente på patrulje traf i nat klokken 3.46 en 29-årig mand fra Store-Fuglede, da han kom kørende i en Audi ad Østerbro i Slagelse. Audien var imidlertid ikke indregistreret, og det viste sig, at det var tredje gang inden for to år, at den 29-årige var blevet standset at politiet i den uindregistrerede bil. Så derfor blev den beslaglagt, og manden blev sigtet efter færdselsloven.

SLAGELSE: Brande i læskure
I løbet af natten har der været fem tilfælde af brande eller forsøg på brand i Slagelse. Tre steder er det gået ud over scootere, der har stået i en form for læskur, mens en parkeret bil på Ndr. Ringgade også brændte. Endelig forsøgte gerningsmændene også at antænde en varevogn på Dybbølvej, så den fik brandskader. Flere vidner har i løbet af natten set mistænkelig optræden og mistænkelige personer i forbindelse med gerningsstederne i løbet af natten, så politiet er i gang med at efterforske brandene og identificere gerningsmændene.

SKÆLSKØR: Befamling på åben gade

En 20-årig kvinde fra Skælskør-egnen gik tur fredag kort før klokken 10 på Skolevangen i Skælskør. Her blev hun anråbt af en 80-årig mand, som gjorde mine til blot at ville hilse på kvinden. Da hun rakte hånden frem til håndtryk, trak den 80-årige hende ind til sig og befølte hendes ene bryst, mens han fortalte, hvad han syntes om kvindens brystparti. Pigen trak hånden til sig og gik videre, men manden fulgte nu efter hende i bil. Da hun standsede, kørte han dog videre. Politiet fandt hurtigt frem til manden, og han er nu sigtet for blufærdighedskrænkelse.

SLAGELSE: Først nægtede han alt. Men så tilstod han

Lørdag klokken 12.08 fik politiet en anmeldelse fra Vestsjællandscentret, at de havde fanget en butikstyv, som nu sad og ventede i en kælder under den pågældende butik. En centervagt vågede over manden, og vagten fortalte politiet, at han var blevet kontaktet af forretning, som manglede 10-12 pakker termokrus fra en udstilling. Overvågningsbilleder afslørede dog, at manden, der nu sad i kælderen og ventede, en 48-årig mand fra Taastrup, havde været i butikken tidligere, og vagten så, at der er i mandens bil lå en bunke af pakker med termokrus. Patruljen talte nu med den 48-årige mand, som nægtede alt. Han havde ikke stjålet noget, det var ikke hans bil, og den kasket, der lå i bilen, som han havde haft på på overvågningsbillederne, var ikke hans kasket. Først da patruljen gjorde mine til at få bilen konfiskeret og kørt væk, fik den 48-årige munden på gled. Han indrømmede, han havde gemt nøglen til bilen i kælderen, hvor han ventede på pol
itiet, han indrømmede, at han var kommet kørende i bilen, og han indrømmede, at han havde stjålet termokrusene. Krusene blev leveret tilbage, og manden bliver nu sigtet for butikstyveri. Hans anholdelse blev ophævet igen lørdag klokken 12.48.

SLAGELSE: Brand i både bil og container

Søndag aften klokken 23.56 fik politiet en anmeldelse om, at der var brand i en container på Albert Ipsensvej i Slagelse. Brandfolk fik hurtigt kontrol over branden, og vidner på stedet kunne fortælle politiet, at det var en gruppe på fem unge mænd, der havde sat ild til containeren. Kort efter – klokken var nu 0.15 – kom endnu en anmeldelse om brand. Denne gang var det en personbil på Ndr. Ringgade. Igen fik brandfolk hurtigt ilden under kontrol. Og igen kunne vidner fortælle om nogle personer, der løb fra gerningsstedet.

SLAGELSE: Uromager på tog anholdt
I nat klokken 1.34 fik politiet en opringning fra togføreren på et tog, der var på vej til Slagelse. En passager var meget ubehagelig og støjende og forsøgte at komme i slagsmål med de andre passagerer. Da toget rullede ind på Slagelse station 20 minutter senere, ventede en politipatrulje på at tage imod urostifteren, der er 35 år og fra Vejle. Han blev anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

SLAGELSE: Uromager på tog anholdt
I nat klokken 1.34 fik politiet en opringning fra togføreren på et tog, der var på vej til Slagelse. En passager var meget ubehagelig og støjende og forsøgte at komme i slagsmål med de andre passagerer. Da toget rullede ind på Slagelse station 20 minutter senere, ventede en politipatrulje på at tage imod urostifteren, der er 35 år og fra Vejle. Han blev anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

SLAGELSE: 52-årig måtte overnatte i detentionen
Politiet blev tirsdag klokken 21.13 kaldt til en adresse i Slagelse, fordi en uvelkommen mand pludselig var kommet ind i huset. Det var en medarbejder, der var blevet fyret tidligere på dagen, og som derefter havde dulmet nerverne med alkohol og besluttede sig for at kontakte sin tidligere arbejdsgiver. Der var tale om en 52-årig mand fra Slagelse, og da politiet ankom til stedet, blev han anholdt og taget med til politistationen i Næstved. Den 52-årige er sigtet for husfredskrænkelse og blev klokken 8.05. løsladt efter afhøring .

SLAGELSE: 38-årig kvinde kvæstet i færdselsuheld
En 38-årig kvinde fra Odense blev mandag eftermiddag kvæstet i et færdselsuheld, der skete i krydset Klosterbanken/Sorøvej i Slagelse. Den 38-årige kom på cykel fra Klosterbanken, og i krydset blev hun ramt af en bil, der kørte i østlig retning, og hun blev efterfølgende fløjet til Rigshospitalet med helikopter. Føreren af bilen var en 55-årig mand fra Frederiksberg. Der blev rutinemæssigt gennemført en alkometertest, som viste, at han ikke var påvirket. Politiet skal nu fastslå de nærmere omstændigheder ved ulykken.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Havretoften Hus Fredag midnat – tirsdag klokken 17.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Korsør Dyrehaven Hus Onsdag klokken 16.58 Ikke umiddelbart stjålet noget
Korsør Thorsvej Hus Mandag klokken 12 – tirsdag klokken 7 Ikke gjort op hvad der er stjålet

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Kalundborgvej, Holmstrup Søndag klokken 3.25-3.35 Fem køretøjer blev standset og kontrolleret: Ingen sager
Slagelse Mariendals Alle Søndag klokken 3.45-4.05 Otte køretøjer blev standset og kontrolleret: Ingen sager
Slagelse Valbyvej Klokken 12.35-13.40 To blev standset og sigtet for at køre for hurtigt – den ene står til et klip i kørekortet, mens den anden risikerer en betinget frakendelse af kørekortet

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Fredag klokken 5.48-11.48 ATK 5080 437 110 km/t 178 km/t Ni klip og tre betingede frakendelser
Korsør Vestmotorvejen Lørdag klokken 7.41-14.01 ATK 8676 779 110 km/t 160 km/t 13 klip
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Søndag klokken 7.51-13.45 ATK 5638 595 110 km/t 170 km/t 10 klip og to betingede frakendelser
Slagelse Slagelse Landevej, Sørbymagle Klokken 10.51-12.48 ATK 536 37 80 km/t 106 km/t Et klip
Korsør Vestmotorvejen ved Storebæltsbroen Klokken 13.59-17 ATK 4370 454 110 km/t 157 km/t 12 klip
Slagelse Skælskørvej Klokken 13.43-20.06 ATK – bestilt færdselskontrol 1031 63 50 km/t 95 km/t Otte klip
Slagelse Slagelse Landevej, Sørbymagle Klokken 14.04-20.04 ATK 1751 95 80 km/t 120 km/t

 

Foto: Christian Christensen