Til montering af holder til telefonen, kommunikationsudstyr eller øget sikkerhed i dit køretøj kan Enø Elektronik kaldes til dig, så du ikke behøver undvære din bil. Firmaet har ganske vist adresse lidt udenfor Slagelse, men det kører ud og har værktøj med til at installere gps-udstyr, så din ferie ikke skal gå med at kigge på kort.  Man opsætter også på opfordring dvd-spiller med skærm til bagsædets utålmodige passagerer.

Desuden råder firmaet over løsninger, der styrker sikkerheden ved kørsel. For eksempel kan du købe og få monteret en baksensor, der forhindrer grimme uheld. Enø Elektronik har også et udvalg af alarmsystemer, der gør det mere trygt at stille køretøjet fra sig, idet et indbrud i bilen vil blive rapporteret til dig.

Til komforten hører adgang til nyheder og playlister, og det er derfor en behagelig indretning at have en radio og kunne skifte kanal problemfrit.  For erhvervskunder laver Enø Elektronik gerne en RNS510 – en mulighed for telefonsamtaler i bilen, og det indebærer en god bluetooth-forbindelse.  Den trådløse opringning er en stor fordel i trafikken.

Ring eller skriv og få en aftale om alt det, der ikke kan ses, men som glæder dig hver dag.

En RSN510 fra Enø Elektronik.