Alt imens try out-perioden er i fuld gang for ligaherrerne, var VK Vestsjællands normale førstehæver, Rolf Meegdes, særligt udvalgt af Sjællands Volleyball Kreds til at deltage i et europæisk ungleder-kursus med ligesindede, unge idrætsledere fra Polen, Bulgarien og Italien. Programmet stod på 5 dages kursus i Bulgariens hovedstad Sofia, hvor en del af programmet også indeholdt sociale og fysiske aktiviteter. Det var netop under en af disse aktiviteter, at førstehæveren blev skadet under en tilsyneladende uskyldig omgang høvdingebold.

Det bulgarske sundsvæsen fungerede fint, hvor han hurtigt blev tilset af en læge og fik taget røntgenbillede på sygehuset. Dommen kom prompte, håndleddet var brækket to steder og skal i gips i ca. 2 måneder. Dermed er han dømt ude af boldtræningen i try out- og sommerperioden, men håbet er han kan være klar til opstarten efter sommerferien igen.

Når uheldet skal være ude, så det er vel nok sket på det “heldigste” tidspunkt af sæsonen, da han ikke kommer til at gå glip af nogle kampaktiviteter. Men særlig hæverpositionen er ret vigtig for de andre spillere på holdet, da rytmen mellem hæver og angriber er afgørende for holdets angrebstryk. Så det bliver spændende at se, hvordan holdets nye cheftræner, Michael Birk, vil gribe de næste to måneder an rent træningsmæssigt uden den normale førstehæver, Rolf Meegdes.

Rolf Meegdes fra VK Vestsjælland. Han deltog i et kursus. Foto: Kim Buchwald
Rolf Meegdes, førstehæver i VK Vestsjælland, fik brækket håndleddet. Det hævede. Foto: Kim Buchwald
Rolf Meegdes har fået behandlet sit håndled. Normalt er han førstehæver hos VK Vestsjælland. Foto: Kim Buchwald