Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 18. April 2017 til 26. April 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER

Ulovlig kørsel:
I går klokken 10.07 blev en 54-årig mand fra Skælskør standset af politiet, da han kom kørende ad Grønningen i Slagelse. Det viste sig, at han havde fået frataget sin førerret og havde ikke generhvervet den. Derfor blev bilen beslaglagt, og den 54-årige blev sigtet for at overtræde færdselsloven.

Lørdag klokken 17.19 så en politipatrulje, der kørte på Ørnumvej i Korsør, en knallert med to på, og ingen af dem havde styrthjelm på. Desuden så det ud til, at knallerten kørte hurtigere end det tilladte. De var begge fra Korsør: Føreren var en 16-årig fyr, og passageren en 17-årig fyr. Den 17-årige blev sigtet for at sidde bagpå knallerten, og føreren blev sigtet for at køre uden styrthjelm og uden den lovpligtige ansvarsforsikring. Knallerten blev taget med til undersøgelse på politistationen i Slagelse, og her fandt betjentene ud af, at den kunne køre væsentligt hurtigere end tilladte. Derfor blev den 16-årige også sigtet for at køre på en ulovlig knallert, og da han flere gange tidligere var taget på en ulovlig knallert, blev knallerten beslaglagt.

KORSØR: Trussel om selvmord:

En 23-årig ung mand fik det natten til lørdag klokken 1.21 så skidt, at han gik ud på en bro over jernbanen ved Korsør Station og truede med at hoppe ud. Politiet blev tilkaldt klokken 1.23, men da patruljen ankom, var den unge mand ikke at se nogen steder. Det var først klokken 2.23 efter en del søgen i området ved stationen, at de fandt den unge mand på gangbroen. Togtrafikken blev standset, strømmen i køreledningerne blev afbrudt, og man forsøgte længe at overtale den unge mand til at gå i sikkerhed. Klokken 4.00 fik en patrulje fat i manden, og togdriften kunne genoptages. Den unge mand bliver nu sigtet for forstyrrelse af samfærdselsmidlerne.

HÆNDELSER

SLAGELSE: Ford stukket i brand
Politiet blev tirsdag klokken 0.34 kaldt til Kierulffsvej i Slagelse, hvor et vidne havde set to mænd på en knallert, og kort efter var der ild i en Ford, der holdt parkeret på stedet. Der var smidt en brosten gennem forrruden på bilen, og derefter var den antændt. Brandvæsenet fik hurtigt slukket ilden, der kun fik fat i forsæderne, men politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

SLAGELSE: Slog, sparkede og blev anholdt
Politiet måtte tidligt lørdag morgen rykke ud til en episode på Schweizerpladsen i Slagelse, hvor en 20-årig mand fra byen havde slået og sparket en 22-årig mand, så han var faldet og havde slået sit hoved. Gennem vidneforklaringer fandt politiet lidt senere frem til den 20-årige, som blev anholdt og sigtet for vold.

SLAGELSE: Kørte ind i husmur med promiller og uden kørekort
Lørdag morgen klokken 6.55 mistede en 18-årig mand herredømmet over sin bil, da han kom kørende ad Fladholtevej i Slagelse. Det resulterede i, at han torpederede muren til Bageri Museet. Den 18-årige forsøgte at køre derfra, men tabte venstre fordæk efter en kort tur. Et vidne på stedet så episoden, og fik tilkaldt politiet, der kort efter kunne alkometerteste den 18-årige til noget mere end tilladt. Han havde heller ikke noget kørekort. Derfor blev den 18-årige – efter et tjek på skadestuen – anholdt og sigtet for spirituskørsel og efter færdselsloven.

SLAGELSE: Butikstyveri udviklede sig til vold mod betjent
En 21-årig mand med ukendt adresse befandt sig i går klokken 19.40 i Aldi på Idagårdsvej i Slagelse, hvor han havde stukket tre Red Bull ind under jakken. Imidlertid betalte han kun for en Icetea. Det opdagede personalet på stedet og forsøgte at føre den 21-årige med ud i et baglokale for at få afklaret tingene. Det ville han ikke. I stedet blev han temmelig voldsom og sprøjtede Icetea ud i butikken, væltede en palle med varer og hev flere metalbure med varer ned. Da politiet kom, kastede han et metalbur med varer mod en betjent, så hun måtte afværge ved at sparke det væk. Herefter stak han af til fods, men blev dog indhentet efter et par hundrede meter. Han blev anholdt og sigtet for butikstyveri og for vold mod polititjenestemand.

SLAGELSE: Stjal mobil foran stationen
En 47-årig mand fra København stod fredag klokken 17.35 foran stationen i Slagelse, da han fik stjålet sin mobiltelefon. Han reagerede ved at kræve telefonen tilbage, men gerningsmanden slog i stedet den 47-årige i hovedet, og så smed han telefonen i jorden og kørte derfra i en grøn Passat. Røveren beskrives som mand på 20-25 år, cirka 180-185 centimeter høj, almindeligt bygget med sort næsepiercing og tatovering på højre side af halsen. Han var iført sort hovedbeklædning, sort jakke og sorte bukser. Der var flere vidner til optrinnet, og hvis du har set noget eller ved noget, bedes du kontakte politiet på 114.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Liselundvej Lejlighed Fredag klokken 14.30 – mandag klokken 6.30 Håndværktøj og elværktøj
Korsør Kjærsvej Hus Fredag klokken 4.10 Smykker, en bærbar pc af ukendt mærke og en pung med personlige papirer
Slagelse Gormsvej Hus Lørdag klokken 16.30-22.15 Playstation 4 med spil, cykel af ukendt mærke, smykker og ure
Slagelse Holbergsgade Hus Torsdag klokken 7 – fredag klokken 22.40 Smykke og fire ure
Slagelse Rostedvej Hus Fredag klokken 17 – søndag klokken 12 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Sørby Parkvej, Sørbymagle Hus Fredag klokken 12.45 – lørdag klokken 0.005 Pengekasse med udenlandsk v
aluta og smykker
Korsør Kjærsvej Hus Fredag klokken 4.10 Taske med en bærbar pc og en pung med personlige papirer
Korsør Næstved Landevej Hus Tirsdag klokken 6.30-13.30 Kontanter i kroner og udenlandsk valuta, en fl. Gl. Dansk og en ramme Coca Cola
Skælskør Labofaparken Hus Onsdag klokken 12 – lørdag klokken 9 Ikke umiddelbart stjålet noget
Skælskør Slagterivej Hus Onsdag klokken 12 – torsdag klokken 4 Kontanter og smykker
Slagelse Astrid Lindgrensvej Hus Mandag klokken 3.18 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Blåbærvej Hus Fredag klokken 16 – lørdag klokken 0.15 Kontanter og smykker
Slagelse Etterbjergvej Hus Fredag midnat – lørda
g klokken 1
Kontanter
Slagelse Hjorthøjvej Hus Onsdag klokken 18 – fredag klokken 11.15 To PH-lamper, spiritus, slik og musikanlæg
Slagelse Holstebrovej Hus Søndag klokken 21.30 – mandag klokken 8 Bærbar pc af mærket HP Pavilion
Slagelse Kristinelundsvej Hus Fredag klokken 23.32 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Marievænget Hus Fredag klokken 15.15 – lørdag klokken 0.05 Smykker
Slagelse Randersvej Hus Søndag midnat – mandag klokken 10.45 Tv af ukendt mærke
Slagelse Spaniensvej Hus Fredag klokken 23 – lørdag klokken 8 Smykker, PH-lampe og en radio
Slagelse Østerbro Hus Tirsdag klokken 22.30 – onsdag klokken 6.30 To iPa
ds og en MacBook Air

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Vestre Ringgade Fredag klokken 1.15 – 1.45 Bestilt færdselskontrol: To køretøjer blev standset og kontrolleret – ingen sager.
Slagelse Vestre Ringgade Klokken 1.15-1.45 Bestilt færdselskontrol: Ingen sager

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Rude Næstved Landevej Klokken 7.42-12 ATK 372 23 60 km/t 103 km/t Fire klip og en betinget frakendelse
Slagelse Vestmotorvejen Klokken 16.20-21.41 ATK 5460 163 130 km/t 209 km/t En ubetinget og 12 betingede frakendelser af kørekortet
Korsør Vestmotorvejen Mandag klokken 13.44-19.41 ATK 6941 622 110 km/t 172 km/t Otte klip og fire betingede frakendelser
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Søndag klokken 15-20.02 ATK 7940 823 110 km/t 154 km/t 10 klip
Slagelse Slagelse Landevej, Sørbymagle Onsdag klokken 11.57-14 ATK 507 10 80 km/t 96
km/t