Djämes Braun og discofest på Sørby Marked
I 2012 vandt vennerne Kenno og Pilfinger under navnet Djämes Braun DR’s KarriereKanonen og siden da har duoen ikke set sig tilbage.
Da de i 2016 deltog i TV2-programmet Toppen Af Poppen charmerede de to lollikker sig endnu mere ind i danskernes hjerter. Lørdag den 3. juni står de på Friluftscenen på Sørby Marked.
”Det er ganske enkelt umuligt at lade være med at synge med eller stå stille, når Djämes Braun indtager scenen. Gutterne har så meget energi og så mange hits, at der er lagt op til fest fra start til slut,” lover Martin W. Hansen, der er formand for underholdningsudvalget i SIF-Venner, som står bag Sørby Marked.
Publikum kan se frem til gedigne ørehængere som ’Fugle’, ’Dem vi var’ og ’Kom og giv mig alle dine penge’, når den lollandske duo trykker den af på markedet.
”Djämes Braun har tidligere besøgt Sørby Marked, hvor de leverede en fed koncert. Vi forventer ikke, at festen bliver mindre i denne omgang – tværtimod,” fastslår Martin W. Hansen.

Vilde tal
Djämes Braun brød for alvor gennem lydmuren med albummet ’Modgift’ i 2015, der sikrede duoen intet mindre end ni guld og platincertificerede hits.
Sidenhen er det bare blevet til endnu flere hits – senest har Danmark sunget med på ’Dem vi var’, der er blevet spillet flittigt af de danske radiostationer.
Makkerparret Kenno og Pilfinger kan desuden prale af mere end 35 millioner streams alene på Spotify, mens deres videoer er set mere end 20 millioner gange på Youtube.
”Djämes Braun har netop afsluttet en tour på de danske spillesteder og er nu klar til de danske festivaler og ikke mindst Sørby Marked. Det er et band i absolut topform, vi får besøg af, det er jeg sikker på, fastslår Martin W. Hansen.
Djämes Braun spiller på Sørby Markeds friluftscene lørdag den 3. juni, hvor der som altid er gratis adgang.

Discofest i Danseteltet
Fredag eftermiddag sætter de sig tungt på sendefladen på P7 Mix, og lørdag eftermiddag sker det samme på P4 med programmerne ’Pop! Med Milling og Molbech’ og ’Fonk! Det er lørdag’.
Der er naturligvis tale om de musikalske orakler og festoriginaler Henrik Milling og Nicolai Molbech.
”Vi kan lige så godt udstede en advarsel. Du risikerer at blive afsindigt glad i låget, hvis du kigger forbi Danseteltet fredag aften på Sørby Marked,” griner underholdningsformanden og fortsætter:
”Milling og Molbech har lovet os en discofest, hvor de spiller cremen af dansemusik fra discogenren. Til gengæld har vi lovet dem en ordentlig spejlkugle, så vi kan få lagt teltet i de rette folder rent stemningsmæssigt.
”Det bliver lidt som et live radioprogram bare rettet 100% mod dansegulvet. Så vi garanterer en fest af allerhøjeste karat. Det bliver klassikere fra ende til anden, både de nye og de gamle af slagsen,” lyder udmelding fra aftenens hovedpersoner.
Milling og Molbech spiller i Danseteltet fredag den 2. juni, hvor der er gratis adgang til festlighederne.
Sørby Marked afholdes i år fra fredag den 2. juni til og med mandag den 5. juni, men tyvstartes traditionen tro allerede torsdag den 1. juni med et stort reklamebanko i Sørbyhallen. Program og andre nyheder offentliggøres løbende på sorbymarked.dk og facebook.com/sorbymarked.

Milling og Molbech Fonk
Djämes Braun. Foto: PR.