Traditionen tro fejrer Slagelse Kommune i samarbejde med Slagelse Idræts Råd hvert år de mange dygtige idrætsudøvere fra forenings- og idrætslivet, som året igennem har leveret flotte præstationer. Præmier, underholdning og middag er klar den 25. april på Musholm – Ferie, Sport og Konference, hvor showet Slagelse Guld danner rammen om kommunens idrætshonoreringer.

Det bliver en aften fyldt med festlig stemning, god underholdning og ikke mindst lange klapsalver når Slagelse Kommune fejrer de mange dygtige idrætsudøvere som i løbet af 2016 har været med til at sætte kommunen på landkortet, når de hver især har kæmpet sig til velfortjente sejre.

Lokalsportens store festdag
Ikke færre end 250 lokale sportsfolk fra forskellige sportsgrene skal en tur på scenen og modtage salens hyldest og en præmie fra Slagelse Kommune, som et ekstra bevis på den guldmedalje, som de hver især har vundet ved et stort mesterskab i 2016.

– Det er utrolig flot, at vi år efter år har så mange dygtige udøvere at fejre. Sidste år havde vi omkring 200 på scenen, og i år er der endnu flere guldvindere, som skal hædres. Ikke færre end 250 udøvere og trænere kan se frem til en tur på scenen, og jeg ser meget frem til lokalsportens store festdag, som også er vores måde at vise, at vi sammen med foreningslivet har meget at være stolte af i kommunen, siger borgmester Stén Knuth (V), som sammen med formand for Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget Troels Christensen (I) får en travl aften, når de mange præmier skal overrækkes.

Prestigefyldte priser til både bredde og elite
Som noget nyt vil der i år blive overrakt en ny pris – nemlig Slagelse Talent og Elite-prisen, der gives til et medlem af Slagelse Talent- og Eliteordningen, som formår at balancere en travl hverdag, hvor både sport og uddannelse prioriteres, og som også bidrager positivt til fællesskabet og er med til at gøre både sine hold- og klassekammerater bedre. Derudover uddeler kommunen og Slagelse Idræts Råd seks idrætspriser til udøvere og ildsjæle i foreningerne, som har leveret en særlig indsats i 2016.

– Slagelse Talent og Elite-ordningen er kommet rigtigt godt fra start og giver netop kommunens unge talenter den optimale mulighed for at kombinere uddannelse og idræt, når undervisningen planlægges, så de unge stadig kan træne intensivt med sporten. Det bliver spændende, hvem der skal være den første prismodtager af den nye pris, og jeg glæder mig også til at se, hvem borgerne har bestemt, skal modtage prisen Årets Idrætspræstation, hvor konkurrencen igen i år har været hård. Så selvom mange allerede ved, at de skal på scenen og modtage en honorering for det, de har vundet, så vil aftenen bestemt også byde på overraskelser for dem, som hiver de prestigefyldte priser med hjem, siger Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget Troels Christensen (I).

Ud over prisoverrækkelser vil Slagelse Guld også byde på underholdende indslag fra dygtige lokale navne, actionfyldte dueller med kårde og sabler, samt god og velklingende musik.

Og et stort lokalt sportsnavn vil komme og kaste glans over uddelingen af Årets Idrætspræstation, ligesom det var tilfældet sidste år.
Arrangementet begynder klokken 17 og slutter cirka klokken 20.15.
Arrangementet er kun for inviterede gæster.

Slagelse Inline Klub. Foto: Slagelse Kommune
Slagelse Hockey Klub. Kvindehold. Foto: Slagelse Kommune.

%d bloggers like this: