VK VESTSJÆLLANDS HU18-DRENGE VINDER SJÆLLANDSMESTERSKABET

I aftes vandt VK Vestsjælland den sidste og afgørende kamp i HU18-rækken til Sjællandsmesterskabet over Hvidovre-Køge med 2-0, og blev dermed de ubesejrede vindere af turneringen. Forud var gået yderligere 4 kampe i løbet af de sidste par måneder, hvor VK Vestsjælland også havde trukket sig sejrsrigt ud mod henholdsvis Gentofte, Farum-Holte, Lyngby-Gladsaxe, samt Rødovre-Ishøj.

Holdet består af 11 spillere som alle har bidraget undervejs i turneringen, hvor der også i dagens kamp blev brugt flittigt af den brede trup. Mange af spillere på holdet er en del af forskellige talentordninger i Slagelse Kommune, hvilket man nu for alvor begynder at se de positive resultater af. Kalle Madsen og Ashley Hakizimfura går til daglig i Eliteidrætsklasserne på Nymarkskolen, hvor de bl.a. har to ugentlige morgentræninger som en del af deres normale skoledag. Oskar Madsen og Adam Hakizimfura er begge en del af Slagelse Talent og Elite, hvor de på henholdsvis STX og X-class også får mulighed for morgentræninger via denne ordning.

Holdet rummer også flere ungdomslandsholdsspillere, hvor Oskar Madsen deltog på både U17, U19 og U21-landsholdet i denne sæson, Kalle Madsen var en del af U17- og U19-landsholdene, mens Felix Olsen og Frederik Fiskbæk har repræsenteret Danmark på HU17-landsholdet. Der er således tale om et hold, som rummer masser af talent, så det bliver spændende at følge holdet i fremtiden.

Øverst fra venstre: Kim Rafn (træner), Mathias Booker, Tobias Tirsvad, Oskar Madsen, Rasmus Landkilde, Felix Olsen, Morten Lynge (træner)
Nederst fra venstre: Kalle Madsen, Joachim Hesselholt, Adam Hakizimfura, Ashley Hakzimfura, Frederik Fiskbæk, Jacob Bech,
Foto: VK Vestsj.
%d bloggers like this: