Tina Boel atter i spidsen

Det største fremmøde i regionsorganisationens historie viste sig, det gav knap 200 nye medlemmer, der kom masser af gode forslag til arbejdet for et bedre Danmark i region, kommuner og folketing, alt sammen gav det deltagerne en tydelig fornemmelse af medbør til partiet og en fin stemning på mødet.

Afstemningen viste en meget klar opbakning til Tina Boel, som er nuværende formand for SF-gruppen i Regionsrådet. Tina Boel er Centerleder, Center for Handicap, Roskilde Kommune og bor Hedegade 67, 4000 Roskilde. Hun kan kontaktes på tbre@regionsjaelland.dk og tlf. 2122 2866.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Det ekstraordinære repræsentantskabsmøde d. 11. marts i Sorø Kultur- og fritidscenter var indkaldt, for at de delegerede fra regionens partiforeninger kunne stemme om prioriteringen af de 15 opstillede kandidater fra 14 kommuner. SF Sjælland har valgt sideordnet anmeldelse, og listen kan blive tilført kandidater.

 

%d bloggers like this: