Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 8. Marts til 15. Marts, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-slagelse.dk

SPRITBILISTER
KORSØR: Forsøgte at stjæle fra 85-årig

Da en 85-årig kvinde kom hjem til sin bopæl på Vinkelager i Korsør torsdag klokken 13.40, blev hun antastet af en udenlandsk mand, da hun parkerede sin bil Han ville tilsyneladende have hjælp med nogle papirer, og mens han afledte den 85-åriges opmærksomhed, åbnede en medgerningskvinde bildøren i passagersiden og forsøgte at stjæle pungen op af den 85-åriges taske. Det lykkedes dog ikke, for den 85-årige opdagede forehavendet og råbte op. Derfor stal tyvene af i ukendt retning. De beskrives som: A: Mand, mellemøstlig af udseende, ca. 40-50 år, omkring 150-155 cm høj. Han var kraftig af bygning, mørk i huden og havde sort, kort hår og sort skæg. Han talte dansk og havde en sort, lang vinterfrakke på og sort kalotB: Kvinde, som havde en lang, lys frakke på.Politiet hører gerne fra evt. vidner, som har oplysninger om sagen.

HÆNDELSER
Politiet fik et tip om, at der muligvis var ulovlige skydevåben på en adresse lidt uden for Slagelse. Derfor mødte politiet op på adressen i går ved middagstid. Politiet fik i første omgang fat i manden i huset via telefon, og efter en længere snak kom manden til sidst ud af huset, hvor han blev anholdt. Betjentene undersøgte huset og fandt her et skarpladt haglgevær. Manden, der er 38 år, bliver fremstillet i dag i grundlovsforhør ved retten i Næstved – sigtet for overtrædelse af våbenloven.

 

HOLMEGAARD: Der er blevet stjålet en hel masse kobberFra et miljøcenter i Rønnede er der i tidsrummet fra fredag klokken 17.00 til mandag klokken 9.00 blevet stjålet en temmelig stor mængde kobber. Der er klippet en hængelås over, og så er gerningsmanden/-mændene simpelthen vadet ind via porten og har stjålet alt det kobber, de kunne finde.
Oplysninger om tyveriet bedes givet til politiet på telefon 114.

SLAGELSE: Politiet fandt skarpladt haglgevær

Politiet fik et tip om, at der muligvis var ulovlige skydevåben på en adresse lidt uden for Slagelse. Derfor mødte politiet op på adressen i går ved middagstid. Politiet fik i første omgang fat i manden i huset via telefon, og efter en længere snak kom manden til sidst ud af huset, hvor han blev anholdt. Betjentene undersøgte huset og fandt her et skarpladt haglgevær. Manden, der er 38 år, bliver fremstillet i dag i grundlovsforhør ved retten i Næstved – sigtet for overtrædelse af våbenloven.
SLAGELSE: 35-årig mand stukket i fod med kniv
Fredag aften klokken 22.35 var en 35-årig mand i sin have på Kongelyset i Slagelse, da han stødte på en 51-årig mand; også fra Slagelse. Da der har været en del indbrud i området, fastholdt den 35-årige den anden mand, og han råbte til en kvinde på adressen, at hun skulle ringe efter politiet. Mens hun ringede, mærkede den 35-årig mand pludselig en smerte i sin ene fod, og det begyndte at bløde kraftigt. Han var blevet stukket med en kniv og slap den 51-årige, der flygtede fra stedet. Knap 10 minutter senere blev den 51-årige mand anholdt af en patrulje, og han blev kørt til afhøring på stationen i Næstved. Han bliver nu sigtet for kvalificeret vold. Manden blev løsladt igen lørdag klokken 12.15.

SLAGELSE: Borger pågreb formodet hærværksmand
Onsdag aften klokken 14.24 blev politiet ringet op af en kvinde, der kunne fortælle, at hun netop havde pågrebet en ung mand, der havde kastet en sten gennem forruden på en bil, der holdt parkeret på Sct. Pedersgade i Slagelse. Et par betjente kom til stedet og fik anholdt en 21-årig mand fra byen. Han blev sigtet for hærværk.

SKÆLSKØR: Færdselsuheld ved lystbådehavnen
En 46-årig kvinde fra Næstved holdt onsdag klokken 11.57 ved indkørslen til lystbådehavnen i Skælskør – på Gammelgade – og ventede på en anden bilist kørte væk fra indkørslen. Mens kvinden ventede i bilen, blev hun påkørt bagfra af en 51-årig lokal mand, der kom kørende på knallert. Den 51-årige røg hen over styret på knallerten og knuste bagruden på kvindens bil. Manden bar heldigvis styrthjelm, men efter uheldet blev han kørt til Slagelse sygehus for nærmere eftersyn. Ved samme lejlighed blev også udtaget en blodprøve, for en alkometertest viste i første omgang, at manden havde en promille en hel over det tilladte. Han blev derfor også anholdt og sigtet for spirituskørsel.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Skælskør Hesselhaven Hus På et tidspunkt op til lørdag klokken 12 Smykker i hvidguld
Slagelse Randersvej Hus Søndag klokken 14-21.30 Pc, tablet, smykker og en taske
Korsør Motalavej Lejlighed Torsdag klokken 19.30-21.30 Ure og proteinpulver
Skælskør Kobækvej Hus Søndag klokken 12 – torsdag klokken 16.20 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Fruegade Hus Torsdag klokken 19.48 Ikke gjort op hvad der er stjålet

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Kalundborgvej Klokken 8.55-9.15 15 køretøjer standset og kontrolleret: Ingen sager
Slagelse Kierulffsvej Klokken 16-17 12 køretøjer standset og kontrolleret: To blev sigtet for at køre med børn uden det krævede sikkerhedsudstyr
Korsør Motalavej Klokken 16.45-18.15 En påvirket bilist blev afsløret. Han blev også sigtet for at køre i en uindregistreret bil uden forsikring
Skælskør Næstvedvej Klokken 16.15-16.35 En blev sigtet for at køre knallert uden styrthjelm på fortovet – og for ikke at have præmiekvittering
Skælskør Stigsnæs færgehavn Klokken 9.30-9.45 Kontrol af de biler, der kørte af færgen fra Omø: Ingen sager
Slagelse Herluf Trollesvej Klokken 1
1.45-12.10
Tre blev sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon under kørslen

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Lørdag klokken 07.50 – 14.10 ATK 6179 933 110 km/t 168 km/t 27 klip og 2 betingede frakendelser
Slagelse Slagelsevej Fredag klokken 06.19 – 11.47 ATK 965 8 60 km/t 89 km/t 1 klip
Korsør Vestmotorvejen Klokken 10.57-16.54 ATK 6775 352 110 km/t 164 km/t Seks klip
Korsør Vestmotorvejen ved Storebæltsbroen Klokken 14.07-19.45 ATK 5962 339 110 km/t 154 km/t Fem klip

%d bloggers like this: