Nanna Lynge holder informationsmøde i Slagelse om det super populære kostprogram “Sense-slank med fornuft”, som er med i “En kur der dur” på TV2 lige nu.
Drop slankekuren og vælg en ny livsstil
Det kan lyde enkelt, og det er det faktisk også for mange mennesker.
De spiser nemlig efter det meget populære kostprogram ”Sense – slank med fornuft”.
Adskillige mennesker er blevet hjulpet til varigt vægttab med Sense. Heriblandt mange, der i årevis har kæmpet med kiloene, og som har prøvet et hav af forskellige slankekure.

Informationsmøde
Torsdag den 26. januar kl. 17-19 er der informationsmøde om Sense i Slagelse. Det afholdes på Priorvej 1A (Allure Beauty Group), 4200 Slagelse. Det er gratis og helt uforpligtende at deltage.

På informationsmødet vil Nanna Lynge fortælle om hvad ”Sense – slank med fornuft” går ud på og hvad hun kan tilbyde.
Nanna Lynge er uddannet Kostvejleder og Coach og har gode erfaringer med at hjælpe folk til et sundere og slankere liv.
Tilmeld dig gerne informationsmødet på nanna@kostvejledningen.dk

Sense – i Slagelse
Nanna Lynge tilbyder vægttabshold i Slagelse fra torsdag den 2. februar. Her vil du hver torsdag i 3 måneder bliver vejet, få rådgivning og undervisning, et kærligt skub i den rigtige retning og hyggeligt samvær med andre ”Sensere”.
Læs mere på www.kostvejledningen.dk eller på https://www.facebook.com/Kostvejledningen/

Hvad er Sense
I Sense bruger du hænder, øjemål og den sunde fornuft til at styre, hvad du spiser og hvor meget. Det er tilladt at spise alt, men der er selvfølgelig noget, der er mere smart at spise end andet. Du spiser 3 gode hovedmåltider om dagen, som kan holde dig mæt hele dagen. Når du spiser dig mæt i god og sund mad, så fristes du ikke så nemt af den mad, der gør dig tyk. Hvis du gerne vil nyde et stykke kage eller et glas rødvin en gang imellem, så indarbejdes det blot i din kost.

”Sense – slank med fornuft” er med i programmet ”En kur der dur” på TV2, som vises i øjeblikket.

Kostvejleder og coach Nanna Lynge. Foto: PR.