Volleyherrer i uventet nederlag, skriver Volleyklubben Vestsjælland i en pressemeddelelse. Der er tale om 1. division herrer, der spillede mod Grøndal EV. Opgøret mod Grøndal var langt hen ad vejen en kamp mellem top og bund, men holdene har igennem de seneste år haft for vane at spille intense og tætte kampe.

Det blev en kamp, hvor intet rigtig fungerede for VK Vestsjælland. Det ellers så stærke blokadespil, som i den seneste kamp mod Amager resulterede i 11 blokader, leverede blot et enkelt blokadepoint mod Grøndal. Servemodtagningen som generelt plejer at være rigtig stærk, var også på dagen af meget svingende kvalitet. Kombineret med et angrebsspil som heller ikke klikkede for VKV, så var det op ad bakke hele kampen igennem. Det var kort fortalt ikke VKVs dag, hvor ingen for alvor spillede godt. Samtidig havde Grøndal uden tvivl fundet noget af deres bedste spil frem i sæsonen, da de kun havde vundet 3 kampe inden dagens kamp.

“Det er vist, hvad man kan kalde en off day. Vi kæmper dog, og tror hele tiden på, at vi kan vende kampen. Men vi vinder nærmest ingen marginalbolde på dagen, selvom indsatsen er til stede. Vi har hænder på utroligt mange af Grøndals angreb, men det resulterede stort set hver gang i et vundet point til Grøndal, fremfor en positiv blokade fra vores side. Så jeg er egentlig fortrøstningsfuld fremadrettet, at vi alligevel kan være med i en kamp, selvom vi leverer den dårligste spillemæssige indsats i sæsonen”, udtaler træner Kim Buchwald.

Vigtig sejr til damerne

Spilfordeler Sabina Adilovic leverede en solid indsats i kampen mod Gentofte Volley. Fotograf: MortenO.com
Spilfordeler Sabina Adilovic leverede en solid indsats i kampen mod Gentofte Volley. Fotograf: MortenO.com

Volleydamer vinder nemlig en vigtig kamp mod Gentofte Volley, 1. division. Selvom der fortsat resterer en del kampe endnu, så tegnede der sig alligevel et billede af, at netop denne kamp kunne blive meget afgørende. Gentofte Volley og VK Vestsjælland lå nemlig side om side i 1. division og kæmper indbyrdes om at undgå en bundplacering. De to hold har mødtes to gange tidligere i denne sæson, og begge gange er sejren gået til de lokale volleypiger fra Vestsjælland.

Med dagens sejr ser det nu meget bedre ud i 1. division for VK Vestsjælland, som nu ligger væsentlig bedre til på 5. pladsen. Der er dog fortsat 9 kampe tilbage i sæsonen, så meget kan fortsat ske. Men ingen tvivl om at holdet allerede på nuværende tidspunkt har haft en flot sæson med 5 sejre ud af 10 kampe.

“Vi var rigtig godt forberedt mod Gentofte og havde lagt en god taktik til kampen. At vi også formår at følge den er afgørende for, at vi trækker os sejrsrigt ud. Selvom tingene ikke altid går vores vej i kampen, så holder vi hele tiden humøret højt og klør på. Nu har vi vundet fire ud af fire 5-sættere i sæsonen, hvilket giver os en stærk tro fremadrettet på, at vi er gode når det gælder”, udtaler træner Kim Buchwald.

Holdets næste kamp er hjemme mod Ikast/Randers Novo, som er tophold i rækken. Kampen spilles søndag d. 31. januar kl. 12.00 i Korsørhallen Kl. 14 spiller klubbens 1. divisionsherrer ligeledes mod Randers i en kamp som efter nederlaget til Grøndal nu er blevet meget mere vigtig.