Indehaver Maibritt Isberg Andersen
Indehaver Maibritt Isberg Andersen

Kunne du tænke dig at blive en del af et protreptisk netværk?

På netværkskurset opnår du inspiration fra fire kendte foredragsholdere, der vil gavne din protreptiske indsigt og det ledelsesmæssige perspektiv. Der vil være videndeling fra andre ledere, som benytter protreptik, der er et naturligt ledelsesværktøj.

Kurset består af fire netværksmøde fordelt over 2016.

Det første netværksmøde afholdes den 24. februar 2016. Her vil Bensaid Vincent Jlil, socialpædagog, systemisk- og anerkendende coach fra METROPOL, Facilitator og procesleder CENFAC, holde foredrag. Han arbejder dedikeret for at bidrage til, at mennesker, ledelse og organisationer skaber exceptionelle resultater med afsæt i større bevidsthed, medfølelse, visdom, meningsfuldhed og medmenneskelig bæredygtighed.

Andet netværksmøde er den 25. maj 2016. Denne gang har Reinhard Stelter, er professor i coaching- og sportspsykologi på Københavns Universitet, ordet. Han er PhD i psykologi og akkrediteret coachingpsykolog. Desuden er han forfatter til bogen: “Tredje generations coaching – Narrativ samskabende teori og praksis”

Det tredje netværksmøde er den 21. september 2016. Jakob Aagaard, Stifter af PROTREPO, har I 7 år arbejdet som personaleudviklingschef I IKEA som HR Maneger, er aftenens taler. Har en 2 årig Masteruddannelse i Business coaching hos CCC, og han arrangerer protreptiske ture, bl.a. med vandringer i Pyrenæerne.

Det fjerde og sidste netværksmøde foregår den 23. november 2016. Malene Eliassen, der er retorisk konsulent og ekstern lektor på Roskilde Universitet fortæller om at tage retorisk ejerskab i sit lederskab. Der skabes et retorisk blik på ledertalens forskellige aspekter og ikke mindst forberedelsesfasen.

Tilmelding foregår her, hvor du også kan se ZTRONGs øvrige udvalg af kurser.  www.ztrong.dk under kurser Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte: Maibritt Isberg Andersen på telefon 23 88 55 00. Alle kurserne vil foregår om aftenen fra kl. 17.00 til 21.00 på Kragerup Gods, 4291 Ruds Vedby.