Så er erhvervsnetværket B2B Vestsjælland for alvor på banen igen, meddeler netværket i en pressemeddelelse. Siden november 2013, hvor vi blev dannet, efter at der blandt udstillerne på Vestmessen i Slagelse viste at være et behov for noget tværfagligt samarbejde.

Næste møde er mandag den 25. januar kl. 8.00-10.00 hos Slagelse Erhvervscenter, Willemosevej 2

Hvis man ønsker at høre mere eller melde sig ind kan man ringe til Michael på tlf. 20 65 91 13 eller sende en mail: Michael@farvecentret.net

Netværket blev skabt med Slagelse Erhvervscenter som den igangsættende og samlende part i gruppen. Slagelse Erhvervscenter er stadig med i netværket, men i dag med en mere tilbagetrukken rolle. I stedet er der valgt en styringsgruppe, som består af:
Britta Olsson, Balance A/S
Roni Jørgense, Ercompany
Michael Søhof, FarveCentret

Styringsgruppen har afholdt deres første møde og lagt grundstenene for et fremadrettet seriøst erhvervsnetværk, som vi lalle alle typer af virksomheder i Slagelse Kommune.

Missionen for B2B Vestsjælland er at gøre hele området til Sjællands mest dynamiske erhvervforum og opbygge en aktiv og attraktiv netværksmesse blandt virksomhederne i området. Netværket består i dag af omkring 20 medlemmer. Vi regner dog bestemt med at kunne øge antallet betragteligt, siger Britta Olsson, så vi i indeværende år gerne skulle ramme et halv hundrede stykker.

Vi favner vidt og arbejder bredt med alle typer virksomheder, store som små, veletablerede som nystartede, der alle vil tage initiativ og ansvar for erhvervslivets vækst og udvikling i området.

B2B Vestsjælland vil fungere ud fra devisen: “Sammen er vi stærkere” og skabe de optimale betingelser for succes ved at sætte netværkets kompetencer og erfaringer i spil samt gennem dialog og samarbejde være med til at forløse det vækstpotentiale, der findes i virksomhederne i området.

Roni Jørgensen fortæller, at netværket mødes ti gange om året, og vi forsøger, at skifte mellem ugedagene, så vi ikke udelukker nogen på forhånd.

B2B%20Vestsj%c3%a6lland%20styringsgruppem%c3%b8de%20