Frederik Pedersen
Frederik Pedersen

Af Frederik Pedersen (DF)

Man må spørge sig selv ad, gider politikerne inde på Christianborg ikke længere deres arbejde, siden EU nu også skal overtage hele det danske retsområde. Noget tyder åbenbart på det. Det er selvfølgelig lettere at sidde med en fadbamse og nyde de gode indtægter, som det medfølger at sidde i regeringen, uden at man behøver at lave noget, man overlader bare hele ansvaret til EU.

Og hvad betyder så det for os danskere. Handler folkeafstemningen alene om Europol, så er svaret et klart NEJ. Hvis det bliver et ja den 3. december ophæves vores retsforbehold, og det betyder at EU-direktiver vil gribe ind i dansk strafferet, herunder også fælles udlændingepolitik. EU-partierne siger, at de kun vil gå med i EUs udlændingepolitik hvis de er enige om dette, men kan vi have tillid til dette? Jeg tror det næppe.

Danmark er et af de lande, der benytter sig mest af Europol, og hvis det kun var dette, kunne jeg tilslutte mig det, men så heller ikke mere. Skulle man ikke hellere få styr på grænsen? Danske hjem bliver udplyndrede i dag, der stjæles som aldrig før, hæveautomater bliver sprængt i stykker, tricktyve plyndrer vores hævekort, ældre bliver udsat for hjemmerøverier, og politiet står magteløs over for volden, og man går ikke ramt forbi når man snakker om Slagelse Kommune, den ligger placeret i toppen i Danmark.

Hvor mange migranter og flygtninge skal vi have her i Slagelse Kommune, det bestemmer staten i dag. Hvad kostede det kommunen blot her i 2015, integrationsprogram, kontanthjælp på 12.120.700 kr., modtageklasser og i øvrigt bistand på 1.371.111 kr.

I maj måned blev de forventede udgifter i 2015 opgjort til 28,0 mio. kr., så hvis vores udlændingepolitik bliver et EU-projekt, som man ønsker at alle nu skal være en del af indenfor EU, så kommer det virkeligt til at gøre ondt næste gang der skal være budgetforhandlinger her i Slagelse Kommune; alle vil blive ramt hårdt. Så husk et nej den 3. december.