Guldagergaard byder velkommen til en anderledes performance-installation, hvor James Waters (USA) vil afsløre sit værk for offentligheden.

Onsdag d. 26. august kl. 19 på Guldagergaard

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Guldagergaard

Her vil James Waters præsentere sin utraditionelle krukke af ubrændt ler, der skal installeres ved søen foran Guldagergaard. James Waters har eksperimenteret med stor-skala-krukker længe, men har været udfordret af ovnstørrelse og installationsmuligheder.

På Guldagergaard fandt han dog inspirationen til sit nye værk. Ler er et naturmateriale, og vil i løbet af et par uger nedbrydes, når det ikke er brændt, hvorfor James Waters i sin krukke har anbragt græsfrø og andet, der skal gro på resterne af det nedbrudte værk, der skyder ca. 2 meter op i luften.

Efterfølgende vil der være en eksklusiv præsentation af kunstneren selv, hvor han vil redegøre for sine tanker omkring projektet; hvad betyder det, når noget nedbrydes, og dermed skaber grobund for noget helt nyt?

Den efterfølgende Kunstnerpræsentation er gratis for medlemmer af Guldagergaards venneforening og koster 25 kr. for ikke-medlemmer.