hpim2609Picnickoncerterne er en kæmpe trækmagnet i Slagelse, hvor anlægget hver eneste onsdag fyldes op med god stemning, masser af hygge og fremragende musik. På Dit Slagelse har vi samlet programmet for juli 2015, der byder på lokale helte inden for musikken:

1. juli: Fire Halve
Fire Halve giver for første gang nogensinde koncert i anlægget, hvor det rutinerede orkester vil spille noget af det fantastiske repertoire, de siden 2006 har opbygget; eksempelvis Gnags, Kim Larsen og Thomas Helmig. Som de selv skriver, er der altid 102% garanti for en fest, så mød op i Slagelse Lystanlæg d. 1. juli kl. 18.30.

8. juli: Poplic Service
Poplic Service har fyldt scenen på Nytorv til festuger, de har spillet på nogle af de fedeste scener rundt omkring til festivaler; nu kommer de også til Slagelse Lystanlæg d. 8. juli kl. 18.30, hvor der er lagt op til en kæmpe fest. Poplic Service består af 4 medlemmer, der har massiv erfaring med deres store repertoire af folkelig festmusik. Så kom glad i anlægget d. 8. juli.

15. juli: Recycled
I snart 12 år har orkestret Recycled underholdt Vestsjælland med hits fra Elvis Presley, U2, Michael Jackson og en masse andre klassikere fra 50’erne og opefter. Det bliver en dag for nostalgi lige så meget som det bliver en dag for en solid fest. Det er d. 15. juli kl. 18.30 i anlægget.

22. juli: Thors Trøst
Thors Trøst var en stor succes sidste år, da de nærmest væltede anlægsscenen med alle de store rock- og pophits samt de allerbedste schlager-hits. Bag orkestret er bl.a. Troels Christensen, der har stor erfaring med festmusik – men ligeså vel også med at levere underholdning udover det sædvanlige. Det er d. 22. juli kl. 18.30 i anlægget.

29. juli: Medley
Den melodiske bandnavn Medley tyder på, at vi skal høre store hits og fede rytmer denne onsdag aften i Slagelse Lystanlæg. Derfor skal du møde op kl. 18.30 d. 29. juli.

På Dit Slagelse har vi ligeledes samlet picnickoncerterne for juni. Se dem her.