Upcomming_Stars_billedeSlagelse Festuge og Bandakademiet giver nu bands og sangere en mulighed for at komme til audition for at afprøve deres færdigheder inden for musik og sang.

Der er sammensat en jury, som består af nogle fagfolk, som vil være med til at bedømme talentet og dette sker:

Søndag, den 31. maj 2015 i tidsrummet 11.00 – 16.00

Musikfabrikken, Fabriksvej 6, Slagelse.

Såfremt man skulle være interesseret i at deltage, skal man snarest muligt sende en mail til hsm@rdhuset.dk og fortælle, hvorvidt man har et band eller er sanger.

På Musikfabrikken vil der være trommer, basforstærker og guitarforstærker samt mikrofoner til rådighed. Skal I bruge guitar, bas eller andre instrumenter, skal I selv medbringe disse.

Juryen består af Troels Christensen, Frederik Dybdal og Christian Sekjær. De repræsenterer alle forskellige dele af musikverdenen.

Efter audition vil udvalgte bands/sangere gennemgå et coaching-forløb, som vil gøre dem klar til at optræde på en stor scene, og derefter vil disse få mulighed for at spille på den store scene under Slagelse Festuge. Dette vil foregå onsdag den 24. juni 2015. Dette vil være den endelige udvælgelse, hvor en vinder vil findes af juryen.

Vinderen vil ligeledes gennemgå et udviklingsforløb, som består af et coaching-forløb samt 1-2 dage i en studie, hvor der optages en single.

Alt dette er en unik mulighed for at leve sin musikalske drøm ud!

Alle bands/sangere vil naturligvis få en saglig og konstruktiv kritik. Så kom og deltag og få en god og professionel mulighed for at få dit talent bedømt.