9b8bb3eb74bd3cd97bb3679c60950d61_LMichael Schøt gæster d. 9. oktober Badeanstalten i Slagelse med sit spritnye one-man-show, Ytringspligt. Michael Schøt har efterhånden opnået en status som en af de mest morsomme samfundskritikere, bl.a. i sin ugentlige NyUgesTaler på Helt Normalt. Derudover er han en aktiv spiller i samfundsdebatten, hvor han selv debatterer, men heller ikke er sen til på morsom vis at udstille politikeres selvmål eller dobbeltmoral.

I sit nye show, Ytringspligt, er det ytringsfriheden, der står for skud. Særligt har debatten om ytringsfrihed betydet meget ift. islamistisk terror, hvor Michael Schøt mener, at vi er for hurtige med at bruge vores ytringsfrihed og slå i bordet med hårde og kontante meldinger. Nu er tiden moden til at kigge indad, mener Michael Schøt. Med ytringsfriheden følger også en pligt – en pligt til at bruge ytringsfriheden mod sig selv, siger han.

Om der følger sådan en pligt til at ytre sig kritisk om sig selv, må være op til den enkelte. Ikke desto mindre kommer Michael Schøt til Slagelse for at give syn for sagen, når Badeanstalten er vært for en humoristisk og satirisk aften.

Du kan læse mere på Slagelse Musikhus, hvor billetter ligeledes kan erhverves.