Followers wanted”Brainbuilding for ledere” er for ledere, der ikke er til en masse fin teori, skriftlige opgaver og at stræbe efter fine karakterer for at bestå en uddannelse i godt lederskab.

AddRelations påstand er, at lederskab læres ved at træne, ikke ved at læse. Derfor er fokus på denne uddannelse at give deltagerne praktiske værktøjer, som er lige til at gå hjem og anvende i hverdagen på de ledelsesudfordringer, som du og alle ledere har: At motivere. At udvikle. At kommunikere. Kort sagt: Skabe resultater sammen med og via andre.

Alle ledere kan deltage
Er du håndværksmester, salgsdirektør, ledende overlæge, ordblind, diplomleder eller ejerleder? Alle typer af ledere har deltaget i de 5 år, AddRelation har kørt uddannelsen. Ledelse er et fag i sig selv – og alle ledere har behov for at være gode i praksis. Deltagernes forskelligheder bliver sat i spil på uddannelsen, og den tilfører en ekstra læringseffekt, fordi du kan se, hvad du lærer om mennesker repræsenteret på holdet. Din egen ledelsesprofil får du feedback på via en 360 graders individuel styrkeprofil og input fra dine medkursister.

Du får din egen personlige ledertræner
“I forbindelse med uddannelsen får du tilknyttet en personlig sparringpartner, som hjælper dig til at målrette værktøjerne og den nye viden præcist til DIN situation og DINE udfordringer på jobbet. Dermed får du stoffet trænet og integreret lige når du har mest brug for det”, udtaler indehaver Tanja Dinsen:

“Den røde tråd i uddannelsen er udvikling af din egen personlige måde at bedrive ledelse på, baseret på dine naturlige styrker og det, som andre ser, men du måske ikke kender – endnu. Det arbejder du med gennem hele uddannelsen.”

Tanja Dinsen
Tanja Dinsen

Vil du have mere information?
Uddannelsen er skræddersyet til ledere, der vil have uddannelse og job til at gå op i en højere enhed. Den kører i 6 intensive moduler med møde ca. hver 3. uge kl. 14.00 -20.00 – så du kan nå både arbejde og udvikling af dit lederskab. Der er ingen læsetung forberedelse, ingen skriftlige opgaver, og ingen eksaminer. Kun afprøvning og træning af de praktiske værktøjer i dagligdagen.

Uddannelsen starter den 6. maj og afholdes i Energiens Hus i Sorø.

Tilmelding senest den 24. april. Yderligere information på tlf. 46918998 eller info@addrelation.dk

Kort om AddRelation
AddRelation er en 13 år gammel konsulent- og uddannelsesvirksomhed med speciale i at udvikle stærke ledere og teams.
AddRelation flyttede til Sorø i november 2014 og kører de kommende uddannelser i Energiens Hus.