Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse

SPRITBILISTER

Tidspunkt: 270415
Politiet standsede onsdag klokken 18.20 en 18-årig mand fra Slagelse i krydset Kierulffsvej/Albert Ibsensvej i Slagelse. Den 18-årige virkede påvirket af stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Ved visitationen på politistationen i Slagelse fandt betjentene en lille klump hash på 0,5 g, og den 18-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

HÆNDELSER
SLAGELSE: Ville ikke dæmpe sig og måtte anholdes
Tidspunkt: 25/04-2015

Under natlig patrulje ud for Sct. Mikkels Kirke i Rosengade i Slagelse lørdag klokken 1.45 bad betjentene tre unge mænd om at dæmpe sig. Den ene af de unge mænd – en 19-årig fra Slagelse – efterkom dog ikke betjentenes opfordring til at dæmpe sig – nærmere tværtimod. Herefter rettede betjentene direkte henvendelse til den 19-årige for at få ham til at dæmpe sig, men han blev blot endnu mere opfarende og gestikulerede truende ad betjentene, hvorfor det blev nødvendigt at anholde ham og transportere ham i håndjern til lokalpolitistationen i Slagelse, hvor han fik lov til at dampe af. Han er nu sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

SLAGELSE: Slagsmål i Skovsøgade
Tidspunkt: 25/04-2015

Under patrulje lørdag morgen klokken 4.55 på Skovsøgade ud for “Ib’s carport” i Slagelse observerede betjentene et slagsmål, hvor en person var i gang med at tage halsgreb på en anden. Betjentene fik fat i slagsbrødrene, men den ene af dem var meget aggressiv, og han nægtede at oplyse sine generalia. Derfor blev han anholdt klokken 4.57, hvilket dog heller ikke bekom ham vel, og der måtte tages godt fat i ham for at få ham med på politistationen i Slagelse, hvor han fik lov til at tilbringe resten af morgenen. Han blev herefter sigtet for vold. Der var tale om en 26-årig mand fra Slagelse, som blev løsladt igen klokken 8.22, og volden gik ud over en 37-årig mand fra Slagelse.

SORØ: Indbrudstyv anholdt på fersk gerning
Tidspunkt: 27/04-2015

Politiet blev mandag klokken 3.35 kaldt til Jysk på Industrivej i Sorø, hvor tyverialarmen var gået. Da betjentene kort efter ankom til stedet, kunne de se, at der var brudt en dør op, og en politihund snusede sig frem til en mand, der forsøgte at skjule sig i et lagerrum. Det var en 21-årig mand fra Holme-Olstrup, og han blev anholdt og sigtet for indbrud. Der blev fundet en parkeret bil i nærheden, og den 21-årige havde en nøgle i lommen, der passede til bilen. Den 21-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han nu skal afhøres nærmere.

SLAGELSE: To anholdt efter butikstyveri i Bilka
Tidspunkt: 27/04-2015

Mandag klokken 14.10 fik politiet en anmeldelse fra Bilka på Idagårdavej i Slagelse om, at personalet tilbageholdt to butikstyve. Det var to kvinder på 21 og 45 år, begge fra Ruds-Vedby, og de blev anholdt, da politiet kort efter ankom til butikken. Den ene – den 21-årige – blev sigtet for tyveri af en flaske cognac og noget bland selv-slik, mens den 45-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Da en medarbejder fra butikken ville tilbageholde den 45-årige kom det til lidt tumult, og den 45-årige havde slået ud efter medarbejderen, som blev ramt i ansigtet. De to kvinder blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt senere på eftermiddagen.

Indbrud

By

Vej

Type

Tidsrum

Udbytte

Slagelse

Skolevej

Hus

Fredag klokken 18.15 – lørdag klokken 0.10

Smykker

Slagelse

Grønnebakken

Hus

Fredag klokken 16 – lørdag klokken 4.30

Endnu uvist

Slagelse

Kongelyset

Hus

Mandag klokken 9.11

Ikke umiddelbart stjålet noget

Slagelse

Fruegade

Hus

Mandag klokken 8-13.45

4-5 flasker rødvin, parfume, julepynt fra Georg Jensen og sølvtøj

Færdselskontroller

By

Vej

Tidspunkt

Slagelse

Elmedalsvej

Klokken 15.55 – 1645

Bestilt færdselskontrol: Fire hastighedssager med klip