GGB2015-2Bandets navn kan lyde som tilråb til en fodboldkamp, men det er faktisk et orkester bestående af 5 jyske medlemmer, der mødte hinanden på højskolen, Performers House i Silkeborg. Tilfældighederne gjorde, at de fem bandmedlemmer endte på en larmende rocklinje, hvor de fandt sammen og pludselig opstod en lyd.

Efter utallige koncerter til fredagsbar og på den lokale bar i Silkeborg, hvor de for alvor fandt den lyd, som Go Go Berlin måtte satse på, er bandet nu på vej til at udgive det andet album i deres karriere. I 2013 udgav de debutalbummet ‘New Gold’, der høstede solide anmeldelser, ligesom den efterfølgende tour, der bragte dem rundt i Danmark og sågar til udlandet.

Kigger man på billedet af de 5 bandmedlemmer, er der tydelige paralleller til 70’ernes britiske rockgrupper, og selv er de heller ikke afvisende overfor disse sammenligninger. De nævner bl.a. Jack White som en inspirationskilde, fordi han har fundet ud af at bruge det, der virkede i 70’erne.

Den 13. november besøger Go Go Berlin Badeanstalten i Slagelse, og det kan du læse mere om på Slagelse Musikhus, hvor billetter til koncerten kan købes.