Den 10. oktober 2015 gæster Barbara Moleko Slagelse Musikhus med sit orkester, der med garanti kan levere et brag af en fest. Senest var Barbara Moleko på en intim tour, hvor hendes egne sange blev kombineret med forskellige “Toppen af Poppen”-fortolkninger i akustiske versioner. Nu har hun medbragt sit orkester og leverer hitsene fra sit debutalbum, sine “Toppen af Poppen”-fortolkninger og sange fra hendes nye album – mest kendt herfra er nok ‘Gør Mig Lykkelig’.

1ba6f013b03d3119f460bad3db0fbe5d_LBarbara Moleko debuterede i 2012 med albummet ‘Lykken er…’ og fik som sådan sit gennembrud i sin medvirken i LOC-nummeret, Helt min egen, der fik flere uger i toppen af hitlisterne. Anmelderne var i 2012 sikre på, at Barbara Moleko ville blive et nyt navn på den danske soulscene, og 3 år efter må man konstatere, at de ramte plet. Efterhånden har Barbara Moleko slået sin status fast som en talentfuld soul- og popsangerinde.

De sidste mange koncerter har været en succes for Barbara Moleko, der med sin intime tour havde udsolgt til 7 ud af 10 koncerter, ligesom hendes debuttourne i 2013 var fantastisk for både Moleko og anmelderne. I Politiken skrev anmelderen således:

“…Moleko var aldeles fortrinlig live. Dels takket være sin uhyre smittende energi, effektive ansigtsmimik og ganske forrygende klodsethed, der både udmøntede sig i et væltet mikrofon-stativ og et fejlslagent “Glædelig fredag”-udbrud, for en stund havde hun glemt, det var lørdag”, skrev Politikens anmelder og kvitterede med 5 ud af 6 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Der er ingen tvivl om, at Barbara Moleko kan starte en fest. Den fest kan du tage del i, i Slagelse Musikhus d. 10. oktober. Du kan læse mere på Slagelse Musikhus, hvor billetter ligeledes kan erhverves.