SONY DSCHarboe Arena Slagelse var vært for den første pokalsemifinale i FC Vestsjællands historie, hvilket man havde valgt at fejre med gratis indgang til alle fodboldinteresserede i Slagelse og omegn. Selvom vejret ikke var helt i orden, kunne selv en smule regn ikke holde de mere end 3000 dedikerede Vestsjælland-tilhængere tilbage for at skabe god stemning for byens hold.

SONY DSCOg god stemning var der brug for; det er ingen hemmelighed, at FC Vestsjælland ikke just har det bedste udgangspunkt i Superligaen, men dette kunne sagtens glemmes i dagens anledning, hvor det ikke var Superliga, men DBU Pokalen, der var på tapetet. Og holdet syntes også som forvandlet.

Første halvleg bragte hverken stor spænding eller mål, og det blev kun til få og ringe chancer fra begge hold. Hvad første halvleg dog manglede af spænding og tænding, syntes anden halvleg til fulde at erstatte. Det lokale hold fra Slagelse rykkede længere frem på banen, og som fansene allerede med deres lungers fulde kraft havde sunget et par gange: “VI SCORER ALTID PÅ HJØRNE!”, så viste det sig også at holde stik, da Eggert Jonsson kunne banke den ind efter et hjørnespark i det 70. minut.

SONY DSCEfter 82 minutter kom Jan Kristiansen på banen, og det skulle vise sig at være den helt rette beslutning fra cheftræner Michael Hansens side. I 85. minut modtog han bolden og med køligt overblik lykkedes det ham at spille Apostolos Vellios helt fri i feltet, hvor han sikkert sendte den ind til 2-0.

Et par spændende minutter efterfølgende rykkede dog ikke ved resultatet, der sikrede FC Vestsjælland en særdeles fordelagtigt føring inden den anden kamp i DBU semifinalerne, der skal spilles på Haderslev Stadion d. 29. april 2015. SONY DSC